Camtasia e-learning kursus

199,00 kr.

Camtasia e-learning kursus på dansk

Du kan bruge Camtasia til at udvikle videoer til SoMe, vejledninger til internet og intranet, e-learning moduler, skærmfilm tutorials og meget mere. Med dette e-learning kursus lærer du alle de vigtigste funktioner fra ide til færdig video. E-learning er med dansk speak. Vi har e-learning til Camtasia 2019 og Camtasia 2020.

Du kan med det samme få adgang til en gratis smagsprøve på e-learning kurset, så du kan vurdere om kurset er noget for dig. Du kan oprette dig som bruger eller logge på med din LinkedIn, Facebook eller Google konto.

Vælg fra rulleliste om du ønsker e-learning til Camtasia 2019 eller Camtasia 2020.

Lær at bruge Camtasia til videoredigering og skærmfilm tutorials

Camtasia e-learning kursus dansk

Du kan bruge Camtasia til at udvikle videoer til SoMe, vejledninger til internet og intranet, e-learning moduler, skærmfilm tutorials og meget mere.

Med dette e-learning kursus lærer du alle de vigtigste funktioner fra ide til færdig video. Vi har e-learning til Camtasia 2019 og Camtasia 2020. E-learning er med dansk speak.

Du kan med det samme få adgang til en gratis smagsprøve på e-learning kurset, så du kan vurdere om kurset er noget for dig. Du kan oprette dig som bruger eller logge på med din LinkedIn, Facebook eller Google konto. E-learning kurset er udviklet af IT Univers Charlotte Cederstrøm.

Programmet giver rigtig gode muligheder for at optage skærmbilledefilm i meget fin kvalitet. Der er masser at muligheder for at give dine brugere solid vejldning ved hjælp af Camtasia. Det smarte ved Camtasia er, at der er mange fantastiske funktioner, der gør det let for dig at redigere i skærmfilm optagelser. Du behøver ikke at tage dem om en masse gange. Du kan tilpasse tempo og effekter i de forskellige dele at din videooptagelse.

Vi har også kurser i anvendelse af Camtasia og e-bøger om Camtasia.

 

I e-learning gennemgås funktionerne med eksempel. Her er de kapitler som e-learning kurset består af:

  • Introduktion til Camtasia og anvendelsesområdet
  • Video optagelser
  • Skærmbillefilm
  • Foto, grafik og PowerPoint i Camtasia
  • Speak og lydfiler
  • Effekter i Camtasia
  • Redigere projekter
  • Producere og dele videoer

 

Vælg

Camtasia 2019, Camtasia 2020