Skal I have udviklet e-learning?
Så hjælper vi gerne!


E-learning med Storyline

Udvikling af e-learning i Articulate Storyline er et godt valg, hvis I ønsker at jeres e-learning skal indeholde speak og interaktive sekvenser, som udfordrer brugeren på flere niveauer.

Vi er førende i udvikling af professionel e-learning med Articulate Storyline.

E-learning med Rise

Hvis jeres e-learning skal udvikles som en slags interaktiv webside, så er dette det rigtige valg. Articulate Rise er især velegnet hvis jeres e-learning er relativ enkel, og der ikke ønskes gennemgående speak.

IT Univers har udviklet e-learning med Articulate Rise siden programmet blev tilgængeligt.

Camtasia og Vyond

IT Univers anvender Camtasia til videoredigering og til at udvikle tutorials med.

Videosekvenserne kan eventuelt indsættes i e-learning med opfølgende quiz eller de kan være enkeltstående til for eksempel jeres intranet. Det samme gælde for animationsfilm med Vyond.


Articulate Storyline

Articulate Storyline er et forfatterværktøj til at udvikle e-læring med. E-learning udviklet i Articulate Storyline giver brugeren solid læring fordi der kan opbygges mange forskellige former for interaktivitet. De fleste lærer ikke ved at få fortalt om et emne, men ved at arbejde med emnet.

Vi opbygger praksisnære eksempler, som burgeren skal tage stilling til. Gennem spørgsmål, refleksion og feedback lærer brugeren om emnet.

IT Univers kan udvikle Articulate Storyline e- learning til jer som for eksempel pre- og onboardingkurser, læringsforløb om arbejdsgange i virksomheden, kurser i arbejdsmiljø, sikkerhed, faglige områder, træning af ny software, salgstræning, kommunikation og meget mere.

Articulate Rise

Articulate Rise er et web-baseret program, som gør det muligt hurtigt at udvikle funktionelle e-learningsforløb. Hvis indholdet i jeres e-learning har et begrænset omfang og kompleksitet, så anbefaler vi at jeres kurset udvikles i Articulate Rise.

Fordelen ved e-learning i Articulate Rise er, udviklingstiden typisk er kortere  end ved at bruge Articulate Storyline, men til gengæld er der begrænsninger i mulighederne for interaktivitet.

IT Univers kan udvikle e-learning til jer med programmet Articulate Rise, og vi kan efterfølgende oplære jer i selv at vedligeholder kurserne. Vi tilbyder også at vedligeholde dem.

Camtasia

Hvis jeres e-learning indeholder gennemgang og træning i brug af software, så vil vi typisk anvende Camtasia til at optage og redigere skærmfilm med.

Programmet giver mulighed for at vi kan tilføje en lang række effekter, som hjælper brugeren med at fokusere på de centrale steder i skærmbillederne.

Skal I have ny software eller større opdateringer af centrale it-værktøjer? IT Univers har udviklet 1000-vis af tutorials inden for Office-pakken, SAP, Dokumenthåndteringssystemer (ESDH), CRM-systemer, intranetværktøjer med mere. Med enkle og præcise skærmvejledninger bliver jeres medarbejdere hurtigere selvkørende i nye eller opdaterede systemer.

Animationsfilm med Vyond

Har I brug for korte animationsfilm, der visualiserer en case eller et scenarie? Med Vyond kan vi opbygge scener med figurer, der bevæger sig, taler og bruger kropssprog.

Animationsfilm er et alternativ til at optage videoer med skuespillere, så brugere eller kunder forstår en arbejdsgang eller en problemstilling.

IT Univers tilbyder at udvikle animationsfilm for jer. Vi kan hjælpe med drejebogen, der beskriver hvad der skal siges og ske i animationsfilmen, eller vi kan hjælpe med at udvikle historien sammen med jer.

Niels Bergmann

Udviklingskonsulent og arrangementansvarlig i Forbundet Kultur og Information

“IT Univers og Charlotte Cederstrøm har med sikker hånd og stor professionalisme hjulpet os godt igennem opgaven med at udvikle vores e-learningskursus “Informationssøgning og informationssystemer”. Vores sam-arbejde har efterhånden varet gennem et årti, og jeg ved, at der altid bliver leveret et produkt, som er skarpt skåret og brugbart. Altid med fokus på, at modtageren skal lære lige netop dét, som er det vigtigste. Som samarbejdspartner har Charlotte en meget fleksibel tilgang, hvor vi sammen udvikler den bedst mulige løsning, der passer til målgruppen.”

Arne Stentoft

Læringskonsulent i Dansk Ejendomsmægler-forening

“IT Univers, Charlotte Cederstrøm, har designet og opsat vores e-læring Studieunivers. Studieuniverset er en central ressource for vores studerende på Ejendomsmægler-uddannelsen. Det har høj værdi for de studerende, at Studieuniverset er overskueligt og enkelt at gå til. Charlotte vedligeholder også en del af DE’s øvrige e-læring. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, som er præget af et højt serviceniveau og klar kommunikation.”