IT Univers team, tilknyttede konsulenter, kompetencer i it, vi udvikler e-learning til jer

Mød vores team og læs om vores fælles kompetencer

Vi er e-learning eksperter, og vi arbejder efter agil metode for at vi give jer et hurtigt resultat og løbende indflydelse på processen.

Charlotte Cederstrøm, direktør


Baggrund

Charlotte er uddannet Lærer, Datamatiker, Master i Computermediet Kommunikation samt Akademi-uddannet i Ledelse.

Charlotte har startet IT Univers i 1998. IT Univers har i de sidste 15 år haft e-learning som kerneområde.

Værdier

“E-learning skal have høj læringseffekt – og se lækkert ud. Det der gør os til noget særligt i forhold til udvikling af e-learning er, at vi har en solid baggrund inden for undervisning. Vi har altid haft fokus på mål, læringspointer og læringseffekt.”

Erfaring

Hun har arbejdet med it, undervisning og didaktik i mere end 25 år. Charlottes hovedområde er at designe, udvikle og producere e-learning. Hun holder også foredrag, workshops, webinarer og underviser i anvendelse af forskellige digitale læringsværktøjer.

Certificeringer

Advanced E-learning Instructional Design uddannelse hos Association for Talent Development, US, Certificeret i udvikling af Microlearning, TD i US., Certificering hos Omniplex, London i Articulate Storyline, Certificeret i Camtasia hos Techsmith, Chicago. Charlotte har senest gennemført Artificial Intelligence: Business Strategies and Applications ved Berkeley HAAS, US.

Anna Falcon, Grafisk Designer og tilknyttet konsulent


Baggrund

Anna er uddannet arkitekt med grafisk design som speciale og hun har arbejdet som selvstændig siden 1997. Hun driver virksomheden annafalcon, hvor hun designer bøger, tidsskrifter og layout til mindre tryksager og plakater. 

Erfaring

Anna har undervist i grafik, it og formidling på Kunstakademiets Arkitektskole. Anna udvikler den grafiske side af IT Univers’ e-læring.

Anders Koch,
Professionel Videofotograf

Tilknyttet konsulent

Annette Grunnet,
Professionel Speaker

Tilknyttet konsulent

Dan Schlosser,
Professionel Speaker

Tilknyttet konsulent

Vores fælles kompetencer

Når IT Univers udvikler større e-learning projekter, så er vi et fast team omkring det. Vi dækker tilsammen alt fra projektering, samarbejde med fagspecialister, idéfase, workshops, videooptagelser, manuskriptskrivning,  indtaling af speak og teknisk test med mere frem mod det færdige produkt.

Til sammen har vi alle kompetencer til at udvikle professionel e-learning.

Det er altid de samme personer fra IT Univers, som er med hele vejen gennem et projekt. I har kun én kontaktperson.

IT Univers har leveret e-learning til den offentlige sektor i mere end 10 år. Udvikling af et e-learning kursus foregår ofte over seks-ti uger, afhængigt af kompleksitet og antal reviews

Pædagogik

Vi har en solid pædagogisk baggrund, og ved hvordan vi formidler netop jeres læring.

Grafik

Med hjælp fra professionel grafiker Anna Falcon skaber vi en rød tråd igennem hele e-learningen.

Teknisk viden

Vi har en solid viden om fil-formater og andre tekniske specifikationer, som gør det muligt at eksportere e-learningen til forskellige platforme.

Læring

Vi ved en masse om læring, og derfor har vi en god forståelse for brugerne af e-learning kurser. Det er vigtigt at e-learning udfordrer og skaber interesse og fornyet viden.

Visuelle virkemidler

I samarbejde med videofotograf Anders Koch skaber vi de bedste rammer for jeres projekt.

Tilretning og review

Gennem reviews og møder tilretter vi e-learningkurserne, så I ender med det bedste resultat.

Teknisk telefonsupport

I vores tekniske telefonsupport afdeling har vi et team af dygtige medarbejdere tilknyttet til at hjælpe deltagere på onlinemøder via. Zoom og Teams. Vi har været teknisk telefonsupport på +1000 onlinemøder, onlineundervisning og webinarer i løbet af de seneste par år.