Kurser

 

IT Univers tilbyder kurser

IT Univers tilbyder kursusforløb til virksomheder og organisationer. Vi tilpasser indholdet og formen til jeres behov. IT Univers har 20 års erfaring med at udvikle og holde kurser, som er tilrettelagt i forhold til medarbejdernes arbejdsopgaver, så udbyttet af kurset bliver maksimalt. Vi tilbyder også tilpassede on-line kurser.
Vi tilbyder kurser i blandt andet Office pakken, SharePoint for redaktører og brugere samt ESDH systemer som 3600 , Captia og WorkZone. Kurserne kan udvikles med før- og efter aktiviteter - for eksempel e-læring. Vi tilbyder forløb som blended læring.

Vi tilbyder også certificering og test i forbindelse med i ICDL® (International Computer Driving License), ICDL Avanceret®.

Udvikling af e-læring og formidling

IT Univers holder kurser i fremstilling af e-læring i blandt andet Camtasia Studio og Articulate Storyline 2/Storyline 360 og Articulate Rise.

Du kan også vælge at købe et e-læringskursus i anvendelse af Camtasia, så du kan fremstille og redigere dine egne videoer og dele dem på YouTube, FaceBook eller via intranet med mere. Vi er eksperter i Camtasia og har rådgivet og undervist i Camtasia i mere end 10 år.

Hvis du hellere vil deltage i et kursus hvor vi mødes og hvor du bliver undervist og trænet i brug af Camtasia - så er her åbne kurser i Camtasia.

Det store TIGERSPRINGSKURSUS i at udvikle e-læring!

En læringsforløb med e-læring, fem kursus dage og individuel opfølgning. Lær at fremstille interaktiv e-læring med Storyline 360/ Articulate Storyline, Camtasia 9, SnagIT, Audacity, AnyVideoConverter og PowerPoint. Du fremstiller din egen e-læring gennem forløbet. Læs mere og tilmeld her

 

Hvis du vil arbejder med programmet Articulate Rise holder vi også en-dags kurser i det. Med Rise kan du opbygge kurser online og til blended læring. Kurserne kan ses på pc, tablet og smartphone. 

Vi holder også kurser i It formidling med tilknyttet certificering. Se også e-læringskurus i it formidling, som varer cirka 1 time.


   

 

 

 

 

 

 

 

 


Kurser og e-læring
Gå til E-læring
Gå til Konsulent