Du er altid velkommen til at ringe os op eller sende os en besked!

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til produkter, kurser, webinarer, workshops eller download af e-bøger eller andet.
I IT Univers besvarer beskeder hurtigst muligt og altid inde for 24 timer. Du kan også finde vej til IT Univers’ adresse her på siden.

Chat

Du kan chatte med os via. chatten i højre hjørne!

E-mail

info@it-univers.dk

Telefon

+ 45 21 77 34 63


Find vej

Kratbjerg 201
3480 Fredensborg

Send os en besked

Har du spørgsmål til vores produkter eller har du andre generelle forespørgsler, kan du sende os en besked. Din henvendelse bliver altid besvaret indenfor 24 timer.

Du kan også kontakte os hvis du har spørgsmål til kurser, webinarer, e-learning til jeres organisation, download af e-bøger, workshops i AI eller andet. Vi afholder kurser i e-learning med Articulate Storyline, Articulate Rise, Camtasia, Vyond og AI værktøjer.
Vi har holdt +1000 it-kurser og +100 workshops og foredrag om udvikling af e-learning.

Du er også velkommen til at følge os på Sociale Medier!

  Find vej til IT Univers

  Vi er specialister i at udvikle lærerig e-learning i forskellige programmer – også som kombination. Vi udvikler e-learning med Articulate Storyline, Articulate Rise, Camtasia , Vyond og AI værktøjer.

  Skal du på kursus hos IT Univers, så tag et kig på kortet her, og få foreslået din rute hen til os!

  Jane Kankelborg

  Vejdirektoratet

  “Charlotte fra IT Univers har igennem en årrække være Vejdirektoratets it-læringskonsulent. Hun har bl.a. afholdt kurser og webinarer samt udviklet e-læringskurser for Vejdirektoratet. Vi oplever Charlotte, som er en rigtig god projektleder. Når man giver hende en opgave, så kan man være tryg ved, at opgaven bliver løst til aftalt tid og til aftalt pris. Hun kontakter og inddrager selv de relevante personer, hvilket gør det nemt at være opgavestiller.”

  Arne Stentoft

  Læringskonsulent i Dansk Ejendomsmægler-forening

  “IT Univers, Charlotte Cederstrøm, har designet og opsat vores e-læring Studieunivers. Studieuniverset er en central ressource for vores studerende på Ejendomsmægler-uddannelsen. Det har høj værdi for de studerende, at Studieuniverset er overskueligt og enkelt at gå til. Charlotte vedligeholder også en del af DE’s øvrige e-læring. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, som er præget af et højt serviceniveau og klar kommunikation.”

  Kristian Stagis

  Director i Digital Læring, CompanYoung

  “Vi havde en del erfaring med digitalisering af læring før kurset, men Charlotte flyttede os længere. Hun forstod at bruge sin pædagogiske, didaktiske og ikke mindst store tekniske indsigt direkte i vores kontekst. Hvilket betød, at vi fik mange konkrete værktøjer med os hjem. Tak for et godt kursus!”