Vi holder webinarer om e-learning og microlearning

Vores webinarer handler om digital læring, microlearning, pædagogik, forfatterværktøjer til e-learning eller brug af PowerPoint for undervisere og oplægsholdere. Vi holder webinarer om udvikling af e-learning i Articulate Storyline, Articulate Rise, Camtasia, PowerPoint og Vyond.

Kommende webinarer


vyond webinar animationsfilm til e-learning

d. 28/8 2024 kl. 12.00-12.30

Lækre PowerPoints – for dig som underviser

Kom til webinar og se hvordan jeg bygger enkle og visuelle slides op. Slides skal være fokuserede på læringspointerne Se slides, som jeg bruger til undervisning og oplæg. Jeg viser redigering og justering af fotos og grafik med mere.

AI værktøjer for undervisere - kom til webinar

d. 25/9 2024 kl. 12.00-12.30

AI-værktøjer
for undervisere

Er du nysgerrig efter at vide hvordan AI-værktøjer kan hjælpe dig med at forberede oplæg, cases, øvelser, digitale læringselementer mm. til din undervisning? På webinaret kan du se, hvordan jeg bruger AI-værktøj til både tekster, billeder, video og animationsfilm.

Camtasia - opret skærmfilm som tutorials

d. 30/10 2024 kl. 12.00-12.30

Sådan udvikler jeg tutorials med Camtasia

Charlotte har igennem mere end 15 år udviklet tutorials til softwaretræning med Camtasia. Kom og se hvordan hun gør – og få en masse fif. Solide skærmfilm med effekter får dine brugere til hurtigere at forstå anvendelse af programmer/apps.

Se vores tidligere webinarer

Vi afholder vores webinarer over Zoom

Når du skal deltage i webinaret, så klikker du på det link, som vi sender til dig i en mail inden webinaret. Du skal i forvejen sørge for, at du kan anvende højttalere/headset på din pc. Webinarer kan også følges via tablet eller telefon. Husk at hente Zoom app hvis du vil bruge tablet eller telefon.

Hvis du ønsker at stille spørgsmål undervejs, er det en fordel, hvis du har et headset med mikrofon – hvis ikke så kan du taste dit spørgsmål i et chat-felt under webinaret.

Hvem kan du møde på webinaret?

Oplægsholder er som oftest Charlotte Cederstrøm der er e-learningsudvikler, lærer og Master i Computermedieret Kommunikation. Charlotte har udviklet 100-vis af e-læringskurser og underviser online og holder webinarer med mere.

IT Univers har gennem syv år holdt mindst et webinar pr. måned. Du er velkommen til at komme med forslag til indhold for webinarer. Klik i kontakt os og skriv dine ønsker.

Lilli K Larsen

Underviser ved Zealand Business College

Jeg deltager så vidt muligt i alle webinarer fra IT Univers. Der er altid nye tips og tricks, selv hvis man har et godt kendskab til programmerne. Webinarerne er pædagogiske og har en tilpas længde, og så er der altid mulighed for at stille spørgsmål. Kan klart anbefales.