AI for undervisere – workshop

11.250,00 kr.

Hvordan kan du bruge AI til at forbedre din undervisning og dit undervisningsmateriale?

Med denne workshop får du masser af inspiration og træning i at bruge flere AI værktøjer som undervisere med fordel kan bruge. Vi har fokus på didaktiske overvejelser og jeres pædagogiske tilgang til undervisning.

Er I en gruppe undervisere som har brug for at komme hurtig fra start med AI værktøjer, så er workshoppen det rigtige at vælge. Du vil arbejde med både tekster, billeder, illustrationer og videoer på workshoppen. Vi kommer til at arbejde med både Chat-GPT, DALL-E 3, Midjourney og Runway samt AI værktøjer, som er integreret i forskellige apps.

Workshop ½ dag, formiddag eller eftermiddag. Pris pr. hold med op til 10 deltagere 11.250,- kr inkl. moms. I prisen er inkluderet et formøde, hvor vi afklarer særlige ønsker til workshoppen.

Lær at anvende AI værktøjer på blot 1/2 dag!

Kunstig intelligens er brudt meget frem det seneste år. Skal du være med på bølgen og lære at benytte de forskellige værktøjer, så er det nu!
Hos IT Univers tilbyder vi workshops, hvor du kan lære at arbejde med alt lige fra tekster, billeder, illustrationer og videoer som du genererer med AI værktøj.

 Du vil arbejde med både ChatGPT, Bing, Midjourney og Runway. På workshoppen bruger vi de gratis adgange til programmerne. Betalingsudgaverne har typisk flere funktioner og hurtigere og bedre adgang med mere. Det er en fordel, hvis du har betalingsudgave af for eksempel Chat-GPT, men det er ikke nødvendigt for at kunne deltage. Du får også vist eksempler på AI værktøjer, som er integreret i forskellige apps.

 

Hvor foregår det henne?

Workshoppen foregår online via Zoom med max 6 deltagere pr. hold. Det kræver ingen forkundskaber inden for området for kunne at deltage i workshoppen.

 

Hvem underviser på workshoppen?

Charlotte Cederstrøm som har arbejdet med digital læring i mere end 15 år. Hun bruger kunstig intelligens-værktøjer som dagligt redskab i udvikling af kursusforløb og e-learning med mere.

Da området og mulighederne er enorme og det forandrer sig løbende, så begynder vi forløbet med at afgrænse hvilke områder, I vil få mest glæde af at arbejde med på workshoppen.

Har du spørgsmål til workshoppen, eller ønsker du at booke en anden type workshop, så kontakt os gerne.

 

Har du lyst til at læse lidt mere om AI og hvad kunstig intelligens kan gøre for dig? Så kig på siden her. Er du underviser, kan du få en introduktion til hvad AI er, og hvilke værktøjer du som underviser kan få stor glæde af at bruge. På workshoppen lærer du at bruge AI-værktøj til at idéudvikle med, få skrevet udkast til øvelser, opbygge cases med tilhørende spørgsmål på forskellige læringsniveauer.

Vælg type

Workshop i en organisation (op til 10 deltagere)