Medarbejdere og konsulenter

IT Univers medarbejdere og konsulenter

Her kan du få en kort præsentation af IT Univers medarbejdere samt vores tilknyttede konsulenter. Vi dækker et bredt felt af kompetencer inden for e-learning og digitale læringsværktøjer samt support og undervisning i Zoom og Teams.

Når du kontakter IT Univers pr. telefon eller mail, så får du fat i direktør Charlotte Cederstrøm eller souschef Anne Lomborg.

Hvis du vil vide mere om virksomheden IT Univers og vores grundlag så se siden Om os. 

Se IT Univers medarbejdere og konsulenters kompetencer

Charlotte Cederstrøm er direktør og ejer af IT Univers ApS

Charlotte er uddannet Lærer, Datamatiker, Master i Computermediet kommunikation samt Akademi-uddannet i Ledelse.

Hun har arbejdet med it, undervisning og didaktik i mere end 25 år. Charlotte arbejder med at designe, udvikle og producere e-learning og holder workshops og webinarer om anvendelse af digitale læringsværktøjer.

Hun videreuddanner sig løbende inde for digital læring. Charlotte har blandt andet taget Advanced E-learning Instructional Design uddannelse hos Association for Talent Development, US og hun er Certificeret i udvikling af Microlearning, TD i US.

Charlotte er Microsoft Office Specialist, certificeret i Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook og SharePoint. Charlotte er forfatter til de fleste af de bøger, der sælges på IT Univers’ webside om it og undervisning.

 

 

Anne Lomborg Cederstrøm er souschef og e-learning udvikler hos IT Univers

Anne arbejder med udvikling af interaktivitet samt videoer og speak til e-learning. Hun udvikler e-learning med både Camtasia, Articulate Storyline og Articulate Rise. Anne er certificerert E-learning Instructional Designer hos Association for Talent Development, US, samt Certificeret ICDL.

Anne sørger bl.a. for vedligeholdelse af IT Univers’ webside og shop samt websider, hvor vi sælger vores materialer.

 

Her kan du læse om IT Univers samarbejdspartnere

Når IT Univers udvikler større e-learning projekter, så er vi et fast team omkring det. Vi dækker tilsammen alt fra projektering, samarbejde med fagspecialister, idéfase, workshops, videooptagelser, manuskriptskrivning,  indtaling af speak og teknisk test med mere frem mod det færdige produkt.

Se IT Univers medarbejdere og konsulenters kompetencer

Anna Falcon, samarbejdspartnere IT Univers

Anna Falcon er uddannet arkitekt med grafisk design som speciale og hun har arbejdet som selvstændig siden 1997.

Hun driver virksomheden annafalcon, hvor hun designer bøger, tidsskrifter og layout til mindre tryksager og plakater. Derudover leverer Anna grafik til udstillinger og koncerter, tegner logoer mm. Hun har undervist i grafik, it og formidling på Kunstakademiets Arkitektskole. Anna udvikler den grafiske side af IT Univers’ e-læring.

Anders Koch fotograf kurser Video til e-learning

Anders Koch er en erfaren producer hos Apicture ApS.

Anders arbejder også som fotograf, klipper og underviser i enkel filmteknik til mobil, og giver medietræning. Anders leverer desuden video til IT Univers’ e-læring. Apicture har specialiseret sig i video og stilbilleder til den moderne virksomhed: corporate, virksomhedsprofil, branding, B2B-video, e-learning, instruktions-videoer, reklame, produkter, events, nyhedsindslag og meget mere.

Annette Grunnet, samarbejdspartnere IT Univers

Annette Grunnet har firmaet Grunnet Casting og Speak.

Annette indtaler speak til TV-reklamer, radiospots, dubbing, voice response, informercial, lydbøger, TV-dokumentarprogrammer, audioguides og e-læring.
Hun lægger stemme til speak til de fleste af IT Univers’ e-læringskurser.

Dan Schlosser, medarbejdere og konsulenter, IT Univers

Dan Schlosser er uddannet skuespiller, med mange års erfaring fra både den klassiske og moderne teaterverden.

Herudover har Dan en bred erfaring indenfor videoproduktion som presenter på utallige TV-programmer og videopræsentationer.

Dan har de seneste mange år haft et stort virke som speaker, indtaler og indlæser ligesom han holder kurser i mikrofon- og stemmearbejde. Dan lægger stemme til mange af IT-univers’ produktioner.

Heidi Bille, tilknyttede konsulenter IT Univers

Heidi Bille har egen konsulent- og undervisningsvirksomhed men kommer også tit og underviser på IT Univers.

Heidi har undervist i IT siden 1985. I 1993 startede hun for sig selv i Dolphin Consult. Heidi underviser i mange IT-programmer; fra Office-pakker, grafiske programmer, lyd- og videooptagelse samt redigering og meget mere.

Charlotte Weitze, samarbejdspartnere IT Univers

Charlotte Lærke Weitze fra Digital and Creative Learning Lab løser opgaver med udgangspunkt i læring og teknologi.

Charlotte har beskæftiget sig med læring og teknologi i snart 10 år og har bl.a. skrevet en PhD indenfor området. Indtil 1. November 2018 arbejdede hun som adjunkt indenfor læring og teknologi på DTU – og før det arbejdede hun som adjunkt på Aalborg Universitet i København med IT og Læringsdesign.

Teknisk telefonsupport

I vores tekniske telefonsupport-afdeling har vi et team af dygtige medarbejdere tilknyttet til at hjælpe deltagere på onlinemøder via Zoom og Teams. Vi har været teknisk telefonsupport på +1000 onlinemøder, onlineundervisning og webinarer i løbet af det seneste år. Vi glæder os til at hjælpe jer!