Camtasia – videoredigering e-bog

120,00 kr.

E-bog Camtasia – videoredigering

Med denne bog kommer du hurtigt i gang med at bruge Camtasia til videoredigering og udvikling af videotutorials med mere. Du kan udgive videoerne direkte fra Camtasia til sociale medier eller du kan vælge at producere den til mp4 eller html til intranet. Ved køb får du straks adgang til e-bogen via link i ordrebekræftelsen.

I bogen lærer du at bruge de forskellige effekter  til at gøre dine skærmbillede film og videoer skarpere og sjovere for brugeren at se.

Camtasia – videoredigering e-bog

E-bog Camtasia 2020 videoredigering

Er du ny eller næsten ny i brugen af Camtasia – og vil du hurtigt blive god til at bruge programmet? Med denne bog kommer du hurtigt i gang med at bruge Camtasia 2020. Du kan også vælge at tage et en-dags kursus i Camtasia hos IT Univers. Du vælge e-bogen i tre versioner Camtasia 2019 og Camtasia 2020.

Camtasia bruges til videoredigering, læringsfilm og skærmfilm. Programmet indeholder en masse effekter du kan tilføje til videoerne. Du kan udgive videoerne direkte fra Camtasia til sociale medier eller du kan vælge at producere den til mp4 eller HTML til intranet. I bogen lærer du at bruge de forskellige effekter  til at gøre dine skærmbillede film og videoer skarpere og sjovere for brugeren at se. Du kan hente både billeder, lyd, video og animationer ind i programmet. Du kan også tilføje skærmbilledefilm med programmet. Der er en skærmbilledefilm-optager i Camtasia.

Du lærer hvordan du får mest muligt ud af Camtasia 2019 og 2020. Brug bogens links undervejs så du kan få vist de forskellige funktionaliteter som korte instruktionsfilm. Se også vores YouTube-kanal IT Univers, Her er næsten 100 videoer tilgængelige. Der er mange korte videoer om anvendelse af Camtasia.

Du kan også købe adgang til vores e-learning kursus om Camtasia. Se straks gratis smagsprøver her.

 

Hvem har skrevet bogen?

Charlotte Cederstrøm har skrevet bogen og hun underviser også på vores kurser. Charlotte er certificeret hos TechSmith i Chicago, USA. Charlotte har udviklet e-learning kurser om anvendelse af Camtasia, og udgivet flere bøger om at bruge Camtasia til videoredigering. Charlotte Cederstrøms bøger kan også købes via Saxo.

Du kan også købe klippekort til konsulentydelser omkring Camtasia.