Camtasia kursus

3.000,00 kr.

Kursus i Camtasia – videoredigering og tutorials på 1 dag. Du lærer alle grundlæggende funktioner i Camtasia.

Din underviser er Charlotte Cederstrøm, som er certificeret i Camtasia.

Undervisningen foregår via Zoom. Efter kurset får gratis adgang til et e-learning kursus på dansk om Camtasia, så du nemt kan holde fast i det, du har lært på kursusdagen.

Vælg dato fra rullelisten eller kontakt os.

Kursus i Camtasia – videoredigering og tutorials på 1 dag

Kursus i Camtasia videoredigering og tutorials

Kom med på et af vores kurser i Camtasia, og lær videoredigering på en dag. Vil du lære om videoredigering til websider og sociale medier – eller skal du formidle faglig viden til dine kolleger, kunder eller studerende? Et godt sted at begynde med at anvende de digitale muligheder, der er ved at bruge videoeredigeringsprogrammet Camtasia.

Programmet giver rigtig gode muligheder for at optage skærmbilledefilm i meget fin kvalitet. Der er masser at muligheder for at give dine brugere solid vejldning ved hjælp af Camtasia. Du kommer i gang med at udvikle e-læring på én dag! Det smarte ved Camtasia er, at der er mange fantastiske funktioner, der gør det let for dig at redigere i skærmfilm optagelserne. Du behøver ikke at tage dem om en masse gange. På kursus i Camtasia kan vi lære dig videoredigering, så du kan tilpasse tempo og effekter i de forskellige dele at din videooptagelse.

På kurset kan du lære om den sidste nye version Camtasia 2023. Hvis du har licens til ældre versioner som Camtasia 2022 eller andre, så er kurset også velegnet. Vi har kursusmaterialer til de sidste fire versioner.

 

Hvordan foregår kurset?

Kursus i Camtasia foregår som onlineundervisning med din underviser Charlotte Cederstrøm. Vi bruger Zoom som medie. Du lærer om Camtasia og løser opgaver undervejs. Kurset varer 1 dag. Der er er undervisning kl. 9.00-15.30 med korte pauser undervejs. Efter kurset har du tre måneders adgang til et e-learning kursus på dansk om Camtasia – med masser af videotutorials.

Hvis I er flere i samme organisation kan vi arrangere et særskilt kursus hos jer eller via Zoom eller Teams – efter deltagernes ønske.

 

Hvem underviser på kurset i Camtasia?

Charlotte Cederstrøm underviser på kurset. Charlotte er certificeret hos TechSmith i Chicago, USA. Charlotte har udviklet e-learning kurser om anvendelse af Camtasia, og udgivet flere bøger om at bruge Camtasia til videoredigering. Charlotte Cederstrøms bøger kan også købes via Saxo.

Dato

10.01.24, 08.04.24, 15.08.24, 19.11.24