PowerPoint for undervisere

25.000,00 kr.

Kursus i PowerPoint

Du får inspiration og træning i, hvordan du ’tænker ud af boksen’ og med grafiske virkemidler og teknikker understreger dine læringspointer. På kurset gennemgår vi enkle og direkte anvendelige principper for komposition, tilpasning af billeder og valg af farver og grafik – alt sammen noget, der kan understøtte dit budskab. Under forløbet kan du arbejde med egne præsentationer. Efter workshoppen vil du have lært en ny og mere visuel tilgang til at oprette præsentationer.

Kurset er et blended learning forløb over tre uger med én onlineundervisningsblok på to timer pr. uge. Dette suppleres med e-learning og afleveringsopgaver med individuel feedback. Onlineundervisningen foregår via Zoom eller Teams.

Skal underviserens læringspointer stå klarere i jeres slides?

 

De fleste af os har været til møder, foredrag eller undervisning, hvor oplægsholderen har vist PowerPoint slides med masser af tekst.

Undersøgelser viser, at vi har meget svært ved både at læse og lytte samtidig. Mange gode oplæg bliver forstyrret af dårligt komponerede og overfyldte slides.

Kursus i PowerPoint for undervisere

Vi har fokus på, hvordan du formidler tydeligt med PowerPoint som redskab. Du får inspiration og træning i, hvordan du ’tænker ud af boksen’ og med grafiske virkemidler og teknikker understreger dine læringspointer. På kurset gennemgår vi enkle og direkte anvendelige principper for komposition, tilpasning af billeder og valg af farver og grafik – alt sammen noget, der kan understøtte dit budskab.

Under forløbet kan du arbejde med egne præsentationer. Efter workshoppen vil du have lært en ny og mere visuel tilgang til at oprette præsentationer.

Hvordan foregår kurset?

Kurset er et blended learning forløb over tre uger med én onlineundervisningsblok på to timer pr. uge. Dette suppleres med e-learning og afleveringsopgaver med individuel feedback. Onlineundervisningen foregår via Zoom eller Teams. Vi breder kurset ud over tre uger, da vi har erfaring med at det giver en større læringseffekt.

Alle deltagerne får adgang til e-learning kurset Skarpe og visuelle præsentationer med PowerPoint, som er et halvanden times interaktiv e-learning. Deltagerne har adgang til e-learning i tre måneder efter kurset. På den måde kan læringen fastholdes og udbygges efter workshoppen.

Der kan være op til 14 deltagere på kurset. Kontakt os hvis du ønsker kurset med en anden undervisningsform.

Hvem underviser?

Charlotte Cederstrøm er e-læringsudvikler, lærer og Master i Computermedieret Kommunikation. Charlotte er direktør i firmaet IT Univers. Hun har undervist og arbejdet med didaktik og udvikling af læringsforløb i mere end 20 år. Charlotte er desuden certificeret Microsoft Office Specialist i PowerPoint. Charlotte er blandt andre inspireret af Nancy Duarte.