AI workshops 1/2 dag

1.875,00 kr.

Workshoppen foregår online via Zoom.

På workshoppen vil du arbejde med både tekster, billeder, illustrationer og videoer som du genererer med AI værktøj.  Du vil arbejde med både Chat-GPT, Bing, Midjourney og Runway. På workshoppen bruger vi de gratis adgange til programmerne. Betalingsudgaverne har typisk flere funktioner og hurtigere og bedre adgang med mere. Det er en fordel, hvis du har betalingsudgave af for eksempel Chat-GPT, men det er ikke nødvendigt for at kunne deltage. Du får også vist eksempler på AI værktøjer, som er integreret i forskellige apps.

Det kræver ingen forkundskaber inden for området for kunne at deltage i workshoppen.
Kontakt os for nærmere information.

Lær at anvende AI værktøjer på blot 1/2 dag!

Kunstig intelligens er brudt meget frem det seneste år. Skal du være med på bølgen og lære at benytte de forskellige værktøjer, så er det nu!
Hos IT Univers tilbyder vi workshops, hvor du kan lære at arbejde med alt lige fra tekster, billeder, illustrationer og videoer som du genererer med AI værktøj.

Du vil arbejde med både ChatGPT, ImageCreator, Firefly og Runway. På workshoppen bruger vi de gratis adgange til programmerne. Betalingsudgaverne har typisk flere funktioner og hurtigere og bedre adgang med mere. Det er en fordel, hvis du har betalingsudgave af for eksempel ChatGPT, men det er ikke nødvendigt for at kunne deltage. Du får også vist eksempler på AI værktøjer, som er integreret i forskellige apps.

På dette kursus får du masser af inspiration og træning i at bruge flere AI værktøjer, du som underviser med fordel kan bruge. Der er fokus på didaktiske overvejelser i forhold til brug af visualiseringer i undervisningen.

Har du brug for at komme hurtig fra start med AI værktøjer, så er kurset det rigtige at vælge. Du vil arbejde med både tekster, billeder, illustrationer og videoer under kurset. Du træning i at arbejde med både ChatGPT, DALL-E 3, Firefly og Runway samt øvrige AI værktøjer, som er integreret i forskellige apps.

 

Hvor foregår det henne?

Workshoppen foregår online via Zoom med max 6 deltagere pr. hold. Det kræver ingen forkundskaber inden for området for kunne at deltage i workshoppen.

 

Hvem underviser på workshoppen?

Charlotte Cederstrøm som har arbejdet med digital læring i mere end 15 år. Hun bruger kunstig intelligens-værktøjer som dagligt redskab i udvikling af kursusforløb og e-learning med mere.

Da området og mulighederne er enorme og det forandrer sig løbende, så begynder vi forløbet med at afgrænse hvilke områder, I vil få mest glæde af at arbejde med på workshoppen.

Har du spørgsmål til workshoppen, eller ønsker du at booke en anden type workshop, så kontakt os gerne.

 

Har du lyst til at læse lidt mere om AI og hvad kunstig intelligens kan gøre for dig? Så kig her. Er du underviser, kan du få en introduktion til hvad AI er, og hvilke værktøjer du som underviser kan få stor glæde af at bruge. På workshoppen lærer du at bruge AI-værktøj til at idéudvikle med, få skrevet udkast til øvelser, opbygge cases med tilhørende spørgsmål på forskellige læringsniveauer.

Dato

29.02.24 kl. 08:30-12:00, 15.04.24 kl. 08:30-12:00, 04.06.24 kl. 08:30-12:00, 19.08.24 kl 08:30-12:00, 01.10.24 kl. 08:30-12:00