Articulate Rise – tutorials på dansk

199,00 kr.

Vil du selv i gang med at udvikle interaktiv e-learning med Articulate Rise?  Køb adgang til vores 15 tutorials på dansk. Du ser videoer om alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet. Du ser hvordan du indsætter videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere.

Der er også tutorials til hvordan du opsætter Themes og Settings til dit kursus. Opsætning af quiz og interaktive blokke er også en del af rækken af tutorials.
Hvis du køber pakken med tutorials, så får du en mail med et link til vores læringsportal, hvor du logger ind. Der har du adgang til videoerne i tre måneder fra købsdato.

Kom selv i gang med Articulate Rise – tutorials på dansk om e-learning med Articulate Rise

Hvordan udvikler du e-learning med Articulate Rise?  Du ser videoer om alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet.

Du ser hvordan du indsætter videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere. Der er også tutorials til hvordan du opsætter Themes og Settings til dit kursus. Opsætning af quiz og interaktive blokke er også en del af rækken af tutorials. Tutorials på dansk om e-learning med Articulate Rise.
Tutorials er for dig, som gerne selv vil hurtigt i gang med at udvikle e-learning. E-learning kan produceres til både Intranet, Learning Management Systemer eller til webportaler. Hvis du vil godt fra start, så anbefaler vi, at du tilkøber et kursus eller konsulenttimer. På et kursus begynder vi fra punkt nul – men vi kan få dig sikkert og godt i gang, så du undgår at begå de almindelige begynderfejl.

Hvordan får jeg adgang til tutorials?

Hvis du køber pakken med tutorials, så får du en mail med et link til vores læringsportal, hvor du logger ind. Der har du adgang til videoerne i tre måneder fra købsdato.

Der er 15 videoer som er udviklet af instruktør Charlotte Cederstrøm.

Du kan se mere om, hvordan du kan få en gratis prøveversion af Articulate 360 her.