Poster og plakater med PowerPoint

25.000,00 kr.

Workshop om design af poster/plakater til konferencer, symposier, udstillinger eller undervisning.

I kan bruge PowerPoint til at designe plakater med. Workshoppen varer én dag. Lær at bruge PowerPoint til at fremstille informative plakater med til udstillinger.

Workshop om design og udvikling af poster og plakater med PowerPoint forgår som en blanding af oplæg og træning. Hver deltager arbejder med sin egen poster, og får individuel sparring omkring indhold og opsætning. Workshoppen kan foregå hos jer eller vi kan finde egnet lokale.

Workshop om design af poster/plakater til konferencer, symposier, udstillinger eller undervisning

Har I brug for solid inspiration og individuel støtte til at udvikle posters/plakater?

I kan bruge PowerPoint til at designe plakater med. Workshoppen varer én dag. Lær at bruge PowerPoint til at fremstille informative plakater med til udstillinger

Vi har fokus på, hvordan I formidler fagligt stof på i A0, A1 eller andet plakat format. Vi anbefaler at I bruger PowerPoint som redskab. I får inspiration og træning i, hvordan du ’tænker ud af boksen’ og med grafiske virkemidler og teknikker understreger dine pointer på plakaten.

Kursus poster og plakat med PowerPoint

På workshoppen gennemgår vi enkle og direkte anvendelige principper for komposition, tilpasning af billeder og valg af farver og grafik – alt sammen noget, der kan understøtte dit budskab.

Vi hjælper jer individuelt frem mod et færdigt resultat, som kan printes på papir, karton eller stof.

Hvordan foregår workshoppen?

Workshop om design og udvikling af poster og plakater med PowerPoint forgår som en blanding af oplæg og træning. Først træner vi generelle funktioner i at bruge PowerPoint til posters/plakater og hvordan en poster komponeres, så der er fokus på de vigtigste pointer. Hver deltager arbejder med sin egen poster, og får individuel sparring omkring indhold og opsætning. Der kan maksimalt være 14 deltagere på en workshop.

Kurset foregår typisk hos jer, men vi kan også sørge for egnet lokale.

Alle deltagere får inden kurset adgang til et e-learning kursus om komposition, farver, billeder og grafik i PowerPoint. E-learning kurset er udviklet af Charlotte Cederstrøm og Anna Facon.

Hvem underviser på workshoppen?

Det er Anna Falcon og Charlotte Cederstrøm, der holder workshoppen. IT Univers har i mere end 10 år holdt poster kurser for blandt andet Rigshospitalet. Deltagere designer og udvikler posters om for eksempel forskningsresultater til symposier eller konferencer.

Charlotte Cederstrøm, e-learningsudvikler, lærer og Master i Computermedieret Kommunikation. Charlotte er direktør i firmaet IT Univers. Hun har undervist og  arbejdet med didaktik samt udvikling af læringsforløb i mere end 20 år. Charlotte er desuden certificeret Microsoft Office Specialist i PowerPoint.

Anna Falcon, grafisk designer, har i 20 år arbejdet med projektering og udførelse af grafiske opgaver. Hun underviser, udvikler logoer, layout til bøger og leverer grafik til udstillinger og e-læring.

Øvrig information

Transporttillæg for workshops og oplæg uden for Region Hovedstaden.