E-learning konsulent – klippekort

E-learning konsulent – klippekort

kr. 5.600,00kr. 11.000,00

Udvikling og sparring til e-learning

Skal I omlægge tilstedeværelses kurser til digital læring og blended learning forløb? Vi har mere end 15 års erfaring inden for strategi og praktisk tilrettelæggelse af undervisning med digitale værktøjer.

Har I brug for starthjælp til at udvikle egen e-læring? Er du kørt fast i et problem med et e-læringskursus? Har I brug for “nye øjne” til, at se på jeres e-læring?

Vi arbejder blandt andet med følgende Learning Management Systemer, LMS: Saba Campus, Thinkific, plan2learn, Moodle, ArticulateOnline, Docebo, Eloomi med flere. Af udviklingsværktøjer anvender vi blandt andet: Articulate 360, Articulate Rise, Articulate Storyline 3, Camtasia, Adobe Captivate, VideoScribe, Vyond samt divers video- og lydredigeringsværtøjer.

Klik i rullelisten for at vælge mellem 5- og 10-timers klippekort.

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
000

Udvikling og sparring til e-learning

E-learning konsulent klippekort

Skal I omlægge tilstedeværelses kurser til digital læring og blended learning forløb? Vi har mere end 15 års erfaring inden for strategi og praktisk tilrettelæggelse af undervisning med digitale værktøjer.

Vi arbejder blandt andet med følgende Learning Management Systemer, LMS: Saba CampusThinkificplan2learnMoodleArticulateOnlineDoceboEloomi med flere. Af udviklingsværktøjer anvender vi blandt andet: Articulate 360, Articulate Rise, Articulate Storyline 2, Articulate Storyline 3CamtasiaAdobe CaptivateVideoScribeVyond samt divers video- og lydredigeringsværtøjer.

IT Univers er uafhængig af LMS-leverandører og softwarefirmaer, som sælger udviklingsværktøjer til e-læring.

De fleste konsulentopgaver løses af Charlotte Cederstrøm eventuelt i kombination med vores øvrige konsulenter og samarbejdspartnere.

IT Univers er inspireret af følgende teorier, modeller og værktøjer fra blandt andre: Bjarne Wahlgren, Bjarne Herskin, Michael W. Allen, Nancy Duarte, Ruth Clark & Richard Mayer, og Art Kohn.

Hvis I har brug for konsulentydelser til Articulate Storyline eller Articulate Rise, så har vi også klippekort og kurser til det.

  • Har I brug for starthjælp til at udvikle egen e-læring? Vi kan rådgive om valg af LMS og udviklingsværktøjer. Vi hjælper jer fra idéfasen og frem til at brugerne anvender jeres e-læringsmoduler.

  • Er du kørt fast i et problem med et e-læringskursus? Hjælp til at løse problemer i Storyline 360, Articulate Rise, Articulate Storyline 2, Articulate Storyline 3, Camtasia 2018, VideoScribe, Vyond mfl.

  • Har I brug for “nye øjne” til, at se på jeres e-læring? Vi giver inspiration og idéer samt sparring på jeres e-læring.

  • Trænger jeres e-læringsmoduler til en “make-over”? Vi kan give tilbud på at forvandle jeres e-læring til mere visuel og interaktiv læring.

Priserne er inklusive moms.

Her er udtalelse fra en af vores kunder:

Charlotte fra IT Univers har igennem en årrække være Vejdirektoratets it-læringskonsulent. Hun har bl.a. afholdt kurser og webinarer samt udviklet e-læringskurser for Vejdirektoratet. Vi oplever Charlotte, som er en rigtig god projektleder. Når man giver hende en opgave, så kan man være tryg ved, at opgaven bliver løst til aftalt tid og til aftalt pris. Hun kontakter og inddrager selv de relevante personer, hvilket gør det nemt at være opgavestiller.

Jane Kankelborg, Vejdirektoratet

Yderligere information

type klippekort

5 timer, 10 timer