Access 2019 basis e-bog

62,50 kr.

Skal du i gang med at opbygge dine egne databaser med relationer mellem tabeller? Denne bog giver dig grundlæggende viden til at sammensætte dine tabeller på en konstruktiv og velfungerende måde.

Materialet indeholder 45 øvelser, som du løser undervejs. På den måde får du en solid læring ud af at arbejde med denne bog om Access 2019 og Office 365.

Øvefil hører med gratis ved køb af e-bogen Access 2019 basis. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen.

 

Øvefiler hører gratis med ved køb af e-bøger hos IT Univers. E-bogen Access 2019 basis er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen.

 

Kerneområderne i e-bogen Access 2019 er:

 

  • Tabeller
  • Forespørgsler
  • Formularer
  • Rapporter

Access 2019/Office 365 basis e-bog

Skal du i gang med at opbygge dine egne databaser med relationer mellem tabeller?
Denne bog giver dig grundlæggende viden til at sammensætte dine tabeller på en konstruktiv og velfungerende måde.

Materialet indeholder 45 øvelser, som du løser undervejs. På den måde får du en solid læring ud af at arbejde med denne bog om Access 2019 og Office 365. Efter en gennemgang af hvad dataser anvendes til, så arbejdes der med fire hovedområder: Tabeller, Forespørgsler, Formularer og Rapporter. Tabellerne er grundstenen i din database. Forespørgsler anvendes til at foretage udtræk fra databasen ud fra forskellige kriterier. Formularer anvendes til at designe brugervenligt grænseflader til din database, så andre kan arbejde med databasen uden at have større kendskab til Access. Endelig anvendes rapporter til udskrifter af databasen. Materialet er solidt gennemprøvet på 100-vis af tilstedeværelseskurser.

Der er en fast struktur i materialet, hvor du først får en forklaring på, hvad en funktion anvendes til. Derefter er der en opskrift på, hvordan du anvender den i Access 2019 og Office 365, og endelig er der en øvelse, hvor du træner funktionen.

E-bogen består også af en række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af e-bogen Access 2019.

E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen.