Vi udvikler digital læring til jer

IT Univers har udviklet e-læring/digital læring til blandt andre Region Hovedstaden, Vejdirektoratet, Grønlands Selvstyre, Konventum, Digitaliseringstyrelsen m.fl.
 

Det der gør os til noget særligt i forhold til udvikling af digital læring er, at vi har en solid baggrund inden for undervisning. Det gør, at vi altid har fokus på læring og læringseffekt, og ikke på hvor smart den digitale læring ser ud. Vi tilbyder at sammensætte en pakke med flere former for digital læring: e-læring, webinarer, tilstedeværelseskurser, online undervisning med mere. Vi kan stå for det hele, eller vi kan samarbejde om at løse læringsopgaven.
 

Det giver god læringseffekt, hvis vi bygger forløbet for medarbejderne op med for eksempel før- og efteraktiviteter. Vi hjælper med at sammensætte det bedst mulige læringsforløb for jeres medarbejdere.

Digital læring skal være enkel og indbydende - og let at redigere i.

Vi arbejder hurtigt, da vi stiller med et team: En-to udviklere, en grafiker og en fotograf/videofotograf. Desuden har vi tilknyttet to professionelle speakere.

 

Det er altid de samme personer fra IT Univers, som er med hele vejen gennem et projekt. I har kun én kontaktperson.

 

Vi udvikler helst efter Agil metode, da I på den måde hurtigtere kan få fornemmelsen af produktet og læringseffekten. Værktøjerne som vi anvender er blandt andre: Articulate Storyline, Articulate Rise, VideoScribe og Camtasia.

 

IT Univers er inspireret af følgende teorier, modeller og værktøjer fra blandt andre: Bjarne Wahlgren, Bjarne Herskin, Michael W. Allen, Nancy Duarte, Ruth Clark & Richard Mayer, Art Kohn, og Serious eLearning Manifesto 

 

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde om jeres behov, og hvordan vi kan matche dem.

 

Vi tilbyder også konsulentydelser på timebasis - se mere