Speak til e-learning – kursus

Speak til e-learning – kursus

Vil du lære at indtale speak til e-learning?

På kurset lærer du om stemmeføring og betoninger, så lydsiden i din e-læring bliver optimal. Du får træning og feedback af en professionel speaker. Du lærer også om filformater og klipning af lydfiler, så de kan anvendes i e-learning.

Din underviser er Dan Schlosser. Dan er uddannet skuespiller og har stor erfaring som speaker og indlæser.

Kontakt os for yderlige information.

This product is currently out of stock and unavailable.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
000

Vil du lære at indtale speak til e-learning?

Speak til e-learning kursus

På kurset lærer du om stemmeføring og betoninger, så lydsiden i din e-learning bliver optimal. Du får træning og feedback af en professionel speaker. Du lærer også om filformater og klipning af lydfiler, så de kan anvendes i e-learning.

I forbindelse med tager du et e-learning kursus hvor du lærer at redigere i lydoptagelsen og indsætte den i e-learning. På kurset er der fokus på at træne din stemmebrug, så får du en optimal teknik til indtaling af speak til din e-learning.

Kursus i Video til e-learning kan tages som et separat kursus eller som et tillægsmodul til Certificeret e-learning udvikler. Kurset kan tages uafhængigt af dette.

Kontakt os hvis du er interesseret i dette kursus.

Speak til e-learning kursus

Det kan være til korte e-learning sekvenser fremstillet i Articulate Storyline eller Articulate Rise. Det kan også være at du udvikler e-learning i Adobe Captivate eller inde i LMS. Endelig kan du også have gavn af kurset hvis du speaker til videoer som du redigerer i Camtasia – eller hvis udvikler e-learning sekvenser i PowerPoint eller til SoMe.

Hvordan foregår kurset?

Kurset foregår som et tilstedeværelseskursus på 1 dag med maksimalt seks deltagere. Kurset holdes på Østerbro i København, hvor Dan Schlosser har sit lydstudie. Der er kurser året rundt. Der er inkluderet forplejning på kursusdagen.

Hvem underviser på kurset?

Din underviser er Dan Schlosser. Dan er uddannet skuespiller og har stor erfaring som speaker og indlæser. Han har lagt stemme til alt fra tv-quizzer og dokumentarprogrammer til tegnefilm og lydbøger. Dan leverer desuden speak til IT Univers’ e-learning produktion for en lang række kunder i det offentlige og private.

 

Yderligere information

Dato

d. 26.11.2021, d. 11.1.2022, d. 7.6.2022