Anvendelse af Articulate Storyline

Anvendelse af Articulate Storyline

kr. 31.250,00

Kursus i e-learning med Articulate Storyline – 4,5 dags kursus

Hvordan udvikler du interaktiv e-learning med Articulate Storyline?  Du lærer alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet. Du lærer at indsætte videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere.  Du lærer om komposition, farvelære og brug af grafiske elementer til at fremhæve læringspointer. Opsætning af quiz og test er også en del af kurset.

Kurset foregår som onlineundervisning via Zoom. Der er to undervisere på kurset: Charlotte Cederstrøm om Anna Falcon.

Vælg datoer fra rullelisten eller kontakt os for yderligere information.

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
000

Kursus i e-learning med Articulate Storyline – 4,5 dags kursus

Kursus i e-learning med Articulate Storyline

Hvordan udvikler du interaktiv e-learning med Articulate Storyline?  Du lærer alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet. Du lærer at indsætte videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere. I modulet lærer du at opsætte en master, som giver et ensartet grafisk udtryk i din e-learning. Du lærer om komposition, farvelære og brug af grafiske elementer til at fremhæve læringspointer. Opsætning af quiz og test er også en del af kurset.

Kurset er for dig, som gerne vil hurtigt i gang med at udvikle egen e-learning. E-learning kan produceres til både Intranet, Learning Management Systemer eller til webportaler. Vi begynder fra punkt nul – men jeg kan få dig sikkert og godt i gang, så du undgår at begå de almindelige begynderfejl. På kurset lærer du blandt andet om:

Hvordan du oprette projekter med scener og slides – det er strukturen i et Articulate Storyline projekt. Vi arbejder også med en pædagogisk model der sikrer at der er interaktivitet i din e-læring. Du skal også lære at indsætte videoer, lyd, speak og billeder og grafik med mere. Der er også en masser faciliteter til at opbygge quiz og test i Articulate Storyline – dem arbejder vi også med. Endelig skal du lære at producere dit projekt i forskellige formater, så det kan lægges i LMS (Learning Management System), eller i HMTL5 til intranet og websider med mere.

Hvordan foregår kurset om Articulate Storyline?

Der er 4,5 kursusdag i alt fordelt over fire uger. Du er på kursus to dage i den første uge fra kl. 9.00-11.00 + 12.30-14.30 og 1 dag i den anden og tredje uge kl.9.00-11.00 + 12.30-14.30. I den fjerde uge afsluttes med en halv kursus dag fra kl. 9.00-11.00. 

Kurset kan afsluttes med en Certficeringstest og en Certficeringsopgave. Du skal beregne fire-fem timer til at løse Certificeringstesten og Certificeringsopgaven. Hvis du ønsker certificering skal du også gennemføre e-learning kurserne E-learning i organisationen og E-didaktik i teori og praksis.

Der er samlet fire og en halv dag med onlineundervisning med instruktørerne Charlotte Cederstrøm og Anna Falcon.

Hvem underviser på kurset?

Charlotte har udviklet e-learning i mere end 15 år. Charlotte er certificeret i Articulate Storyline hos Omniplex i London samt certificeret som  Advanced E-learning Instructional  Designer hos ATD, US.

Anna Falcon har udviklet e-learning sammen med Charlotte igennem de sidste 5 år. Anna Falcon er uddannet grafisk designer og underviser blandt andet i emnerne komposition, farver og effekter samt templates.

Under kurset har du også mulighed for at få sparring omkring dine egne projekter med at udvikle e-learning i Articulate Storyline.

Du kan se mere om, hvordan du kan få en gratis prøveversion af Articulate 360 her. 

 

Yderligere information

dato

Februar d. 3.2 + d. 4.2 + d. 10.2 + d. 17.2 + d. 24.2, April d. 21.4 + d. 22.4 + d. 28.4 + d. 5.5 + d. 12.5, September d. 6.9 + d. 7.9 + d. 20.9 + d. 27.9 + 4.10