Konsulent til Camtasia

5.600,00 kr.11.000,00 kr.

Konsulent til Camtasia

Køb et fem eller 10 timers klippekort til Camtasia konsulent. Vi dækker alle versioner af Techsmith Camtasia 2020, 2021, 2022 og 2023. Er du kørt fast i et problem med programmet, har du brug for et brush-up, skal vi tilrette nogle gamle film for jer, eller har I brug for en versionopdatering.

Charlotte Cederstrøm er certificeret Camtasia bruger og har mere end 12 års erfaring med programmet. Du kan også få rådgivning om valg af programmer til skærmbillede optagelser og videoredigering.

 

En ekspert til videoer med produktpræsentationer eller e-learning udviklet i Camtasia?

Køb klippekort til Camtasia konsulent

Vi dækker alle versioner af Techsmith Camtasia 2020, 2021, 2022 og 2023.

Er du kørt fast i et problem med programmet, har du brug for et brush-up, skal vi tilrette nogle gamle film for jer, eller har I brug for en versionopdatering.

Charlotte Cederstrøm er specialist i Camtasia, og har arbejdet intensivt i mere end 15 år med programmet. IT Univers har udgivet flere bøger og to e-learning kurser om Camtasia. Charlotte er ekspert i Camtasia og certificeret i Camtasia hos Techsmith i Chicago.

Måske kan vi løse problemet over nettet? Få undervisning og konsulentydelser via Zoom eller Teams. Ellers kommer vi gerne til jeres organisation.

Køb klippekort til Camtasia konsulent på 10 timer for 11.000,- kr. inklusiv moms.

Ved konsulent ydelser, hvor vi møder op på jeres adresse uden for Sjælland, så beregnes kilometerpenge. Ring og få et tilbud!

IT Univers har mange produkter inden for Camtasia: E-bøger om Camtasia, kurser i anvendelse af Camtasia,e-learning om Camtasia og konsulentydelser.

Klippekort

Klippekort 5 timer, Klippekort 10 timer