Gratis e-learning kursus i IT formidling

0,00 kr.

Her kan du lære om hvordan du planlægger, udvikler, gennemfører og evaluerer it kurser. Kurset varer en time og et kvarter plus du skal afsætte tid til øvelser og afprøve værktøjer fra værktøjskassen.

Du lærer at opbygge it-undervisning efter pædagogiske principper så læringseffekten bliver høj.

Et gratis e-learning kursus for dig som underviser i it

it-formidling gratis e-learning kursus

Her kan du lære om hvordan du planlægger, udvikler, gennemfører og evaluerer it kurser. Kurset varer en time og et kvarter plus du skal afsætte tid til øvelser og afprøve værktøjer fra værktøjskassen. Du lærer at opbygge it-undervisning efter pædagogiske principper så læringseffekten bliver høj. Kurset er opbygget som et interaktivt e-learning med quiz undervejs. Du lærer om didaktik, planlægning, udvikling af undervisning, selve undervisningen og opfølgning på undervisning.

Du kan få gratis adgang til kurset at logge på IT Univers e-kursus portal.

Her kan du oprette en gratis konto med din mail eller logge på med LinkedIn, Facebook eller Google profil. Du har herefter straks adgang til kurset.

Med it-formidling gratis e-learning kursus bliver du bedre til at undervise i it emner. Hvis du har brug for sparring omkring udvikling af undervisning, så kan du købe et klippekort til konsulentydelser her. 

IT-formidling handler om at underviser og lære andre om anvendelse af it. Det kan være emner fra basal anvendelse af app eller websider til undervisning i kompleks opsætning af databaser eller anvendelse af fagspecifikke it-systemer.

E-learning kursus om it-formidling er opbygget, så du hurtigt får et overblik over håndværket at undervise. Herefter kan du bruge værktøjskassen i e-learningen og øve dig i at løse opgaver med planlægning af undervisning.