E-didaktik i teori og praksis

E-didaktik i teori og praksis

kr. 1.250,00

E-didaktik i teori og praksis – et e-learning kursus

Få indsigt i hvordan interaktivitet understøtter effektiv læring. Før du begynder at designe e-learning, så skal de didaktiske overvejelser være på plads. På kurset lærer du om formål, læringsmål, målgrupper, deltager-forudsætninger og pædagogiske metoders anvendelse i udvikling af e-learning. Modulet afsluttes med en afleverings-opgave, som du får individuel feedback på. Der er desuden en test du skal bestå.

Ved køb har du har adgang til e-learning kurset i tre måneder. Når du har godkendt dit køb vil du inden for 24 timer modtage en mail med adgang til kurset samt navn på din kontaktperson i forbindelse med kurset.

000

 • kr. 500,00
  Hurtigvisning

  E-learning i organisationen

  ,
  kr. 500,00
  Hurtigvisning

  E-learning i organisationen

  ,

  E-learning i organisationen - et e-learning kursus

  Der er store fordele – lærings-og ressourcemæssigt – ved at omlægge tilstedeværelseskurser helt eller delvist til e-learning. I kurset får du et overblik over mulighederne for anvendelse af e-learning, så det understøtter kompetenceudvikling i organisationen. Du bliver introduceret til platforme til distribution, og du får et indblik i forskellige værktøjer til fremstilling.

  Ved køb har du adgang til e-learning kurset i tre måneder. Når du har bestilt kurset her, så får du en mail med adgangskode inden for 24 timer.

  kr. 500,00

E-didaktik i teori og praksis – et e-learning kursus

E-didaktik i teori og praksis – e-learningkursus

Hvorfor er det vigtigt, at der er interaktivitet i e-learning? Få indsigt i hvordan interaktivitet understøtter effektiv learning. Før du begynder at designe e-learning, så skal de didaktiske overvejelser være på plads. På kurset lærer du om formål, læringsmål, målgrupper, deltager-forudsætninger og pædagogiske metoders anvendelse i udvikling af e-learning. Modulet afsluttes med en afleverings-opgave, som du får individuel feedback på. Der er desuden en test du skal bestå.

Kurset kan med fordel tages som en del af forløbet Certficeret e-learning udvikler. 

Hvordan foregår kurset?

Kurset foregår som e-learning kombineret med en skriftlig opgave, som du skal skal aflevere, og som du får feedback på.

Hvad lærer jeg?

E-learning kurset er opdelt i fem kapitler:

Kapitel 1: Hvad er didaktik og e-didaktik?

Kapitel 2: Didaktiske begreber og læringspointer

Kapitel 3: Læringspointer og læringsdesign

Kapitel 4: Storyboards

Kapitel 5: Rammer og ressourcer

Læringsmål for kurset er at deltageren har:

 • kendskab til begrebet didaktik og dets betydning for udvikling af e-learning – behov for læring, deltagerforudsætninger og performance

 • kendskab til hvordan formål, læringsmål/performance, deltagerforudsætninger og hvordan de afdækkes

 • kendskab pædagogiske metoder og læringseffekt, interaktivitet, scenarier, cases, feedback. motivation og modstand.

 • kendskab til begrebet transfer, og muligheder i at udvikle e-learning tæt på brugerens hverdag Modulet afsluttes med en skriftlig opgave om læringsmål og interaktivitet. Varighed for løsning af opgaven anslås til 30 minutter. Deltageren får individuel feedback på den afleverede opgave.

E-didaktik i teori og praksis – e-learningkursus

Kurset giver dig et solidt afsæt for at designe e-learning. Du kan også have glæde af kurset, hvis du skal indgå i en projektgruppe omkring udvikling af e-learning.