Articulate Storyline – tutorials på dansk

399,00 kr.

Vil du selv i gang med at udvikle interaktiv e-learning med Articulate Storyline?  Køb adgang til vores 27 tutorials. Du ser videoer om alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet. Du ser hvordan du indsætter videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere. Der er også tutorials til hvordan du opsætter en master, som giver et ensartet grafisk udtryk i din e-learning. Opsætning af quiz og test er også en del af rækken af tutorials.

Hvis du køber pakken med tutorials, så får du en mail med et link til vores læringsportal, hvor du logger ind. Der har du adgang til videoerne i tre måneder fra købsdato. Se en gratis smagsprøve her.

Kom selv i gang med Articulate Storyline – tutorials på dansk

Tutorials på dansk e-learning med Articulate Storyline

Hvordan udvikler du interaktiv e-learning med Articulate Storyline?  Du ser videoer om alle de grundlæggende funktioner til at opbygge e-learning med interaktivitet. Du ser hvordan du indsætter videoer, lyd, fotos, grafik og meget mere. Der er også tutorials til hvordan du opsætter en master, som giver et ensartet grafisk udtryk i din e-learning. Opsætning af quiz og test er også en del af rækken af tutorials.

Tutorials er for dig, som gerne selv vil hurtigt i gang med at udvikle e-learning. E-learning kan produceres til både Intranet, Learning Management Systemer eller til webportaler. Hvis du vil godt fra start, så anbefaler vi, at du tilkøber et kursus eller konsulenttimer. På et kursus begynder vi fra punkt nul – men vi kan få dig sikkert og godt i gang, så du undgår at begå de almindelige begynderfejl.

Hvordan får jeg adgang til tutorials?

Hvis du køber pakken med tutorials, så får du en mail med et link til vores læringsportal, hvor du logger ind. Der har du adgang til videoerne i tre måneder fra købsdato.

Der er 27 videoer som er udviklet af instruktør Charlotte Cederstrøm.

Du kan se mere om, hvordan du kan få en gratis prøveversion af Articulate 360 her.