MS Office 365/2019 kurser

Filtre

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

7 produkter

 • Gratis
  DKK 0,00
  Hurtigvisning

  Øvefiler

  ,

  IT Univers sælger e-bøger om anvendelse af Microsoft programmer. I alle bøgerne er der øvelser, du skal løse. Øvefilerne til øvelserne kan du downloade her. Vælg på rullelisten i højre side hvilke øvefiler du ønsker at downloade.

  Der er øvefiler til alle e-bøger undtagen PowerPoint basis.

  Alle vores e-bøger er udviklet og tilpasset gennem mange år. Materialet anvendes til vores Microsoft Office kurser, og e-bøgerne er derfor bygget op, så du nemt lærer at bruge programmet. Du kan bruge e-bogen både som opslagsbog og som materiale til selvstudium. Øvefilerne har vi knyttet til e-bøgerne, da du på den måde slipper for at skulle bruge tid på, at finde egnede filer eller selv taste en masse indhold for at afprøve funktionerne.

  DKK 0,00
  DKK 0,00
 • Excel 2019, Office 365 basis e-bog
  Excel 2019, Office 365 basis e-bog
  DKK 62,50
  Hurtigvisning

  Excel 2019 Office 365 basis e-bog

  ,

  I e-bogen vil du lære en masse nyttige funktioner i Excel, og få en værktøjer til at håndtere programmet Excel 2019 og Office 365. IT Univers har udviklet en guide der består af alle de væsentlige elementer, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af programmet Excel 2019 og Office 365.

  Du vil blandt andet få viden om: Redigering, formatering, diagrammer, sideopsætning, værktøjslinjer og meget andet. Du vil lære at arbejde i celler, oprette cellereferencer og integrere software. Du vil blive guidet igennem væsentlige ting, såsom sideopsætning, udskrivning og at gemme filer.

  E-bogen består også af en række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af e-bogen Excel 2019 Office 365 basis niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen. 

  DKK 62,50
  DKK 62,50
 • E-kursus for dig billede, IT Univers
  E-kursus for dig billede, IT Univers
  DKK 499,00
  Hurtigvisning

  Skarpe og visuelle præsentationer med PowerPoint e-learning

  ,
  Dette er et e-læringskursus til dig som gerne vil lære noget nyt. Kurset er opbygget af en introduktion og seks moduler: Introduktion til Skarpe og visuelle præsentationer Komposition Billeder Farver Grafik og animation Video og lyd Tekst
  DKK 499,00
  DKK 499,00
 • Gratis
  Fem fif PowerPoint for undervisere
  Fem fif PowerPoint for undervisere
  DKK 0,00
  Hurtigvisning

  Fem fif – gratis e-bog om PowerPoint

  ,

  I e-bogen kan du få fem hurtige ideer til, hvordan du med enkle teknikker gør dine PowerPoint præsentationer skarpere og mere visuelle. Klik i knappen Tilføj til kurv og gå derefter til Kurv for at godkende din bestilling. Så snart du har udfyldt og godkendt bestillingen, så får du en mail med linket til pdf med de fem fif!

  De fem fif handler om: Billedbeskæring, Kompositionsprincip, Genbrug af farver, Fritlægning af figurer og Tegning.

  DKK 0,00
  DKK 0,00
 • Illustration af plakater, billede IT Univers
  Illustration af plakater, billede IT Univers
  DKK 25.000,00
  Hurtigvisning

  Poster og plakater med PowerPoint

  Workshop om design af poster/plakater til konferencer, symposier, udstillinger eller undervisning.

  I kan bruge PowerPoint til at designe plakater med. Workshoppen varer én dag. Lær at bruge PowerPoint til at fremstille informative plakater med til udstillinger. Workshop om design og udvikling af poster og plakater med PowerPoint forgår som en blanding af oplæg og træning. Hver deltager arbejder med sin egen poster, og får individuel sparring omkring indhold og opsætning. Workshoppen kan foregå hos jer eller vi kan finde egnet lokale. Der er to undervisere: Charlotte Cederstrøm som er Microsoft Certificeret i PowerPoint og underviser gennem mere end 20 år. Anna Falcon som er grafisk designer og har mange års erfaring med at designe posters og plakater. Kontakt os for nærmere aftale omkring dato og sted.
  DKK 25.000,00
  DKK 25.000,00
 • Gratis
  PowerPoint billede IT Univers
  PowerPoint billede IT Univers
  DKK 0,00
  Hurtigvisning

  Trænger din præsentation til en overhaling?

  Vil du gerne gøre et professionelt indtryk med din PowerPoint-præsentation?

  Vi tilretter dine slides til og skaber sammenhæng mellem indhold og udtryk. Når din præsentation er gennemarbejdet af os, så har du en slideserie, som afspejler din faglige professionalisme. Kontakt os og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til, så vi får en præcis forståelse af opgaven. Vi skal også kende til din deadline. Derefter sender du din slideserie til os - og så får du hurtigt et godt tilbud fra os.
  DKK 0,00
  DKK 0,00
 • Workshop billede, IT Univers
  Workshop billede, IT Univers
  DKK 25.000,00
  Hurtigvisning

  PowerPoint for undervisere

  Kursus i PowerPoint for undervisere

  Du får inspiration og træning i, hvordan du ’tænker ud af boksen’ og med grafiske virkemidler og teknikker understreger dine læringspointer. På kurset gennemgår vi enkle og direkte anvendelige principper for komposition, tilpasning af billeder og valg af farver og grafik – alt sammen noget, der kan understøtte dit budskab. Under forløbet kan du arbejde med egne præsentationer. Efter workshoppen vil du have lært en ny og mere visuel tilgang til at oprette præsentationer. Kurset er et blended learning forløb over tre uger med én onlineundervisningsblok på to timer pr. uge. Dette suppleres med e-learning og afleveringsopgaver med individuel feedback. Onlineundervisningen foregår via Zoom eller Teams.
  DKK 25.000,00
  DKK 25.000,00