E-bøger

Filtre

Showing 1–16 of 20 results

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-16 af 20 produkter

 • Gratis
  kr. 0,00
  Hurtigvisning

  Øvefiler

  ,

  IT Univers sælger e-bøger om anvendelse af Microsoft programmer. I alle bøgerne er der øvelser, du skal løse. Øvefilerne til øvelserne kan du downloade her. Vælg på rullelisten i højre side hvilke øvefiler du ønsker at downloade.

  Der er øvefiler til alle e-bøger undtagen PowerPoint basis.

  Alle vores e-bøger er udviklet og tilpasset gennem mange år. Materialet anvendes til vores Microsoft Office kurser, og e-bøgerne er derfor bygget op, så du nemt lærer at bruge programmet. Du kan bruge e-bogen både som opslagsbog og som materiale til selvstudium. Øvefilerne har vi knyttet til e-bøgerne, da du på den måde slipper for at skulle bruge tid på, at finde egnede filer eller selv taste en masse indhold for at afprøve funktionerne.

  kr. 0,00
  kr. 0,00
 • Gratis
  Prezi e-bog, Heidi Bille, IT Univers
  Prezi e-bog, Heidi Bille, IT Univers
  kr. 0,00
  kr. 0,00
 • Excel 2019, Office 365 basis e-bog
  Excel 2019, Office 365 basis e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Excel 2019 Office 365 basis e-bog

  ,

  I e-bogen vil du lære en masse nyttige funktioner i Excel, og få en værktøjer til at håndtere programmet Excel 2019 og Office 365. IT Univers har udviklet en guide der består af alle de væsentlige elementer, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af programmet Excel 2019 og Office 365.

  Du vil blandt andet få viden om: Redigering, formatering, diagrammer, sideopsætning, værktøjslinjer og meget andet. Du vil lære at arbejde i celler, oprette cellereferencer og integrere software. Du vil blive guidet igennem væsentlige ting, såsom sideopsætning, udskrivning og at gemme filer.

  E-bogen består også af en række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af e-bogen Excel 2019 Office 365 basis niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen. 

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Access 2016, basis e-bog, IT Univers
  Access 2016, basis e-bog, IT Univers
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Access 2016 basis e-bog

  I e-bogen vil du lære at oprette databaser med Access. Du lærer om alle de basale funktioner i programmet Access 2016. IT Univers har udviklet denne guide om tabeller, forespørgsler, formularer og rapporter, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af programmet Access 2016.

  Med e-bogen lærer du alt det grundlæggende omkring opbygning af en databaser i Access. Du lærer at oprette tabeller med relationer, formularer, forespørgsler og rapporter. Der er en øvefil med en database med to tabeller med en relation, så du får øvet dig med lidt mere komplekse databaser.

  E-bogen består også af en række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefil hører med gratis ved køb af e-bogen Access 2016 basis niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Gratis
  Fem fif PowerPoint for undervisere
  Fem fif PowerPoint for undervisere
  kr. 0,00
  Hurtigvisning

  Fem fif – gratis e-bog om PowerPoint

  ,

  I e-bogen kan du få fem hurtige ideer til, hvordan du med enkle teknikker gør dine PowerPoint præsentationer skarpere og mere visuelle. Klik i knappen Tilføj til kurv og gå derefter til Kurv for at godkende din bestilling. Så snart du har udfyldt og godkendt bestillingen, så får du en mail med linket til pdf med de fem fif!

  De fem fif handler om: Billedbeskæring, Kompositionsprincip, Genbrug af farver, Fritlægning af figurer og Tegning.

  kr. 0,00
  kr. 0,00
 • Word 2019, Office 365, basis e-bog, IT Univers
  Word 2019, Office 365, basis e-bog, IT Univers
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Word 2019 Office 365 basis niveau e-bog

  I denne e-bog vil du finde en masse viden inde for brug af programmet Microsoft Word 2019 og Office 365. Du lærer om programmets opbygning, redigeringer, sideopsætning og meget mere. Køb e-bogen og download straks.

  IT Univers har udviklet denne guide, der består af alle de væsentlige elementer, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af tekstbehandlingsprogrammet Word . Du vil med denne bog få trænet anvendelse af Word inden for tekstformatering, justeringer, typografier, indsætte grafik, billedredigering og meget mere. I Word materialet lærer du også om at indsætte, redigere og formatere tabeller, anvende stavekontrol, indsætte objekter fra Excel mm.

  E-bogen indeholder en lang række øvelser, der vil styrke din viden og forståelse for anvendelse af Word. Øvefiler hente du gratis ved køb af Word 2019 - Office 365 basis. Du kan også hente vejledende løsninger til øvelserne.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Excel 2019, Office 365 udvidet e-bog
  Excel 2019, Office 365 udvidet e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Excel 2019 udvidet e-bog

  I denne bog vil du lære en masse nyttige funktioner i Excel, og få en masse værktøjer til at håndtere programmet Excel 2019 og Office 365. IT Univers har udviklet en guide der består af alle de væsentlige avancerede funktioner, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af programmet Excel 2019 og Office 365.

  Du vil blandt andet få viden om: Finansielle funktioner, Pivot-tabeller, Redigering af diagrammer, Anvendelse af datofunktioner og meget mere.

  Bogen består også af en lang række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af Excel 2019 - Office 365 udvidet niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den, hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader i filen. 

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Word 2016, udvidet e-bog, IT Univers
  Word 2016, udvidet e-bog, IT Univers
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Word 2016 udvidet – e-bog

  I e-bogen Microsoft Word 2016 udvidet vil du lære om de mere avancerede funktioner. Det er blandt emner som afsnitstypografier, oprettelse og redigering af indeks, anvendelse af formler i tabeller og meget andet. Med denne e-bog får du en guide til alle de væsentlige funktioner, der ligger ud over det basale niveau i Word. Køb e-bogen og download straks.

  Med Word 2016 udvidet niveau e-bogen henter du gratis øvefiler, som hjælper dig til at træne alle funktionerne i tekstbehandling. E-bogen og øvefilerne vil hjælpe dig til at opnå viden inde for brevfletning af dokumenter, ændringer af formateringer og layout og meget mere.

  E-bogen er i pdf så du kan printe den, hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader i filen.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Word 2019 og Office 365 udvidet tekstbehandling
  Word 2019 og Office 365 udvidet tekstbehandling
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Word 2019 Office 365 udvidet niveau e-bog

  I e-bogen Word 2019/Office 365 udvidet vil du lære om de mere avancerede funktioner. Det er blandt emner som afsnitstypografier, oprettelse og redigering af indeks, anvendelse af formler i tabeller og meget andet. Med denne e-bog får du en guide til alle de væsentlige funktioner der ligger ud over det basale niveau i Word.

  Med Word 2019/Office 365 udvidet niveau e-bogen henter du gratis øvefiler, som hjælper dig til at træne alle funktionerne i tekstbehandling. E-bogen og øvefilerne til sammen vil hjælpe dig til at opnå viden inde for brevfletning af dokumenter, ændringer af formateringer og layout og meget mere.

  Kontakt os hvis du har spørgsmål til materialet.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Access 2019 basis e-bog

  ,

  Skal du i gang med at opbygge dine egne databaser med relationer mellem tabeller? Denne bog giver dig grundlæggende viden til at sammensætte dine tabeller på en konstruktiv og velfungerende måde.

  Materialet indeholder 45 øvelser, som du løser undervejs. På den måde får du en solid læring ud af at arbejde med denne bog om Access 2019 og Office 365.

  Øvefil hører med gratis ved køb af e-bogen Access 2019 basis. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader til filen.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • PowerPoint 2016, udvidet e-bog
  PowerPoint 2016, udvidet e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  PowerPoint 2016 udvidet e-bog

  I e-bogen PowerPoint 2016  udvidet vil du lære en masse avancerede funktioner i PowerPoint. Det er blandt emner som design, slidemastere, skabeloner, video, lyd og animationer til præsentationer.

  Du lærer om: Hvordan du anvender grafiske virkemidler, fotoredigering, billedopløsning, interaktion med navigationer til dias og meget mere. Derudover vil du også blive guidet igennem nyttige ting, såsom at indsætte objekter fra andre programmer, indsætte video fra YouTube og Vimeo samt gruppere og opdele tegnede objekter.

  E-bogen består også af en lang række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af PowerPoint 2016 udvidet niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader filen.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Word 2016, basis e-bog, IT Univers
  Word 2016, basis e-bog, IT Univers
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  Word 2016 basis e-bog

  I denne e-bog kan du komme godt i gang med programmet Microsoft Word 2016. Du lærer om programmets opbygning, redigeringer, sideopsætning og meget mere. Køb e-bogen og download straks.

  IT Univers har udviklet denne guide, der består af alle de væsentlige elementer, som vil gøre dig sikker i brug og forståelse af tekstbehandlingsprogrammet Word. Du vil med denne bog få trænet anvendelse af Word inden for tekstformatering, justeringer, typografier, indsætte grafik, billedredigering og meget mere. I Word materialet lærer du også om at indsætte, redigere og formatere tabeller, anvende stavekontrol, indsætte objekter fra Excel mm.

  E-bogen indeholder en lang række øvelser, der vil styrke din viden og forståelse for anvendelse af Word. Øvefiler hente du gratis ved køb af Word 2016 basis niveau. Du kan også hente vejledende løsninger til øvelserne.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Camtasia e-bog køb til download
  Camtasia e-bog køb til download
  kr. 120,00
  Hurtigvisning

  E-bog Camtasia – videoredigering

  ,

  E-bog Camtasia - videoredigering

  Med denne bog kommer du hurtigt i gang med at bruge Camtasia til videoredigering og udvikling af videotutorials med mere. Du kan udgive videoerne direkte fra Camtasia til sociale medier eller du kan vælge at producere den til mp4 eller html til intranet. Ved køb får du straks adgang til e-bogen via link i ordrebekræftelsen.

  I bogen lærer du at bruge de forskellige effekter  til at gøre dine skærmbillede film og videoer skarpere og sjovere for brugeren at se.

  Charlotte Cederstrøm har skrevet bogen og hun underviser også på vores kurser. Charlotte er certificeret i Camtasia hos TechSmith i Chicago, USA.

  Klik i rullelisten for at vælge hvilken version af Camtasia du ønsker e-bogen til.

  kr. 120,00
  kr. 120,00
 • Powerpoint 2019, Office 365 udvidet e-bog
  Powerpoint 2019, Office 365 udvidet e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  PowerPoint 2019 Office 365 udvidet e-bog

  I e-bogem PowerPoint 2019 Office365 udvidet vil du lære en masse avancerede funktioner i PowerPoint. Det er blandt emner som design, slidemastere, skabeloner, video, lyd og animationer til præsentationer. Du lærer om: Hvordan du anvender grafiske virkemidler, fotoredigering, billedopløsning, interaktion med navigationer til dias og meget mere. Derudover vil du også blive guidet igennem nyttige ting, såsom at indsætte objekter fra andre programmer, indsætte video fra YouTube og Vimeo samt gruppere og opdele tegnede objekter. Køb e-bogen og download den straks.

  E-bogen består også af en lang række øvelser, der vil styrke din viden. Øvefiler hører med gratis ved køb af PowerPoint 2019 Office 365 udvidet niveau. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge søgefunktionen i Adobe Reader filen. 

  Køb e-bogen og download den straks.

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • Powerpoint 2019, Office 365 e-bog
  Powerpoint 2019, Office 365 e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  PowerPoint 2019 Office 365 basis e-bog

  I denne e-bog vil du blive guidet gennem alle de grundlæggende funktioner i PowerPoint 2019 Office 365 om brugen af præsentationsprogrammet. Du vil lærer at formatere tekst, indsætte billeder, indsætte og redigere grafiske elementer, om opbygning af diasshow, layouts med objekter, forskellige visningsformer og meget andet. I e-bogen vil du også blive præsenteret for generelle ting som opsætning, udskrift, filformater med mere.

  E-bogen indeholder også en lang række øvelser, der vil styrke din viden. Køb e-bogen og download den straks. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge funktionen i Adobe Reader i filen. Hvis er solid bruger af PowerPoint, så se vores e-bog om PowerPoint udvidet niveau. 

  kr. 62,50
  kr. 62,50
 • PowerPoint 2016, basis e-bog
  PowerPoint 2016, basis e-bog
  kr. 62,50
  Hurtigvisning

  PowerPoint 2016 basis e-bog

  I denne e-bog vil du blive guidet gennem alle de grundlæggende funktioner i PowerPoint 2016 om brugen af præsentationsprogrammet. Du vil lærer at formatere tekst, indsætte billeder, indsætte og redigere grafiske elementer, om opbygning af diasshow, layouts med objekter, forskellige visningsformer og meget andet. I e-bogen vil du også blive præsenteret for generelle ting som opsætning, udskrift, filformater med mere.

  E-bogen indeholder også en lang række øvelser, der vil styrke din viden. Køb e-bogen og download den straks. E-bogen er i pdf, så du kan printe den hvis du hellere vil have den på papir. Du kan også bruge funktionen i Adobe Reader i filen. Hvis er solid bruger af PowerPoint, så se vores e-bog om PowerPoint 2016 udvidet niveau. 

  Kom hurtigt i gang med at fremstille præsentationer med PowerPoint 2016

  kr. 62,50
  kr. 62,50