Teknisk telefonsupport

Teknisk telefonsupport for deltagere på onlinekurser og webinarer

Skal I holde kurser og møder i Zoom eller Microsoft Teams? Teknisk telefonsupport til Zoom og Teams omfatter hjælp til at anvende en pc, MacBook, tablet eller telefon til at komme på Zoom-møder, downloade appen eller at åbne et Microsoft Teams-mødelink. Desuden omfatter supporten hjælp til at få headset og webkamera til at fungere korrekt.

Derudover tilbyder IT Univers at afholde åbne træningstimer for deltagerne og oplægsholdere. Her kan deltagerne til møder få hjælp i god tid inden at mødet begynder. Dette gælder både Zoom og Teams.

I løbet af 2020 og 2021 har vi hjulpet tusindvis af kursusdeltagere og webinardeltagere samt oplægsholdere med at anvende Teams og Zoom.

Teknisk telefonsupport Zoom og Teams

Teknisk telefonsupport til Microsoft Teams hos IT Univers

Vil I gerne være på forkant og give deltagerne et godt Zoom eller Teams møde?

Vi tilbyder hjælp teknisk telefon support Zoom og Teams i form af træningsmøder for deltagere og oplægsholdere. Vi har også gode erfaringer med at give brugere adgang en-to gange om ugen til en sandkasse. I sandkassen har deltageren mulighed for at få mere hjælp og træning i både det tekniske og i anvendelse af programmerne. Dette omfatter opsætning af Zoom, kamera og lyd mm. før møderne starter.

Deltagerne modtager et link til et fælles møderum, hvor en supporter hjælper deltageren. Målet er at gøre deltageren fortrolig med Zoom eller Teams mødet.

Vi har et supportteam som er vant til at hjælpe med teknisk telefon support. Vi hjælper i både Zoom og Teams, så tøv ikke med at kontakte os.

Det er nyt for mange at skulle deltage i online møder – lad os hjælpe jer med at få det bedste ud af det!

Vi har gode erfaringer med at kombinere support på selve mødedagen og åbne træningstimer.  Deltagerne får mulighed for at få support op til et møde, samt på selve mødedagen.

I er velkomne til at kontakte IT Univers for mere information. Hør om vores support og hvad vi kan tilbyde til netop jeres organisation.

Vores team består pt. af syv kompetente mennesker i forskellige aldre, der alle bidrager med deres erfaring og evner til at løse opgaverne. Vi har specialister inde for både Teams og Zoom.

Vi holder også kurser i anvendelse af Zoom og Teams.

Teknisk telefonsupport til onlinemøder på Zoom og Microsoft Teams hos IT Univers