Referencer

Her kan du se et udsnit af IT Univers kunder – vores referencer.

IT Univers udvikler digital læring og e-læring. Vi holder workshops for medarbejdere i udviklings- og uddannelsesafdelinger.

Til IT Univers kunder leverer vi typisk konsulentydelser som rådgivning i forhold til digital læring, blended learning eller til udvikling af læringsforløb i forbindelse med implementering af it-systemer.

Udvikling af e-læring eller abonnementsordninger på e-læring er også en væsentlig del af vores leverancer. Det er ydelser som mange af IT Univers kunder benytter sig af.

Desuden leverer vi kursusmateriale til kunder i form af e-læringskurser og it-bøger til undervisning.

Se mere om hvem vi er og vores kompetencer. 

Hvem er den typiske kunde hos IT Univers?

Som du kan se af referencer herover, så har IT Univers meget forskellige typer kunder – dog har vi mange kunder inden for Stat og kommuner. Desuden udgør fagforeninger også en væsentlig del af IT Univers kunder og referencer.

Da vi primært arbejder med e-learning og digital læring, er målgruppen typisk mellemstore og store organisationer. Men efterhånden som lavere udviklingsomkostninger og enklere teknologi er slået igennem inden for e-learning og digital læring, så har også mange mindre virksomheder, fået øje på muligheder for selv at udvikle e-learning og blended learning til medarbejdere og deres kunder.