Om os

Hvem er IT Univers?

Vi udvikler e-learning – og vi lærer organisationer selv at udvikle e-learning!

IT Univers er specialiseret inden for design og anvendelse af e-learning i organisationer.

IT Univers er organiseret som et anpartsselskab, der er ejet af Charlotte Cederstrøm, direktør. IT Univers blev startet i april 1998.

Har I brug for sparring inden for udvikling af en digital læringsstrategi, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde. Vi har holdt 1000-vis af it-kurser og workshops om læring, og har i den sammenhæng udviklet masser af solidt materiale til læring om it. Vi holder også pædagogiske oplæg om digital læring og udvikling af e-learning blandt andet som webinarer.

Se IT Univers seneste nyhedsbrev om digital læring for voksenundervisere september 2021

Hvem er IT Univers – vi er e-learning eksperter

Udvikle e-læring med Articulate Rise

IT Univers udvikler e-learning i Articulate Storyline og Articulate Rise

Tag et kursus om at udvikle e-learning til din organisation

Uanset om det er udvikling af e-learning, kurser, workshops, undervisningsmateriale eller uddannelsesstrategier, så ved vi, at et tæt samarbejde med kunden, sikrer det bedste resultat for læring i organisationen.

Vi udvikler læringskoncepter med digital læring, e-learning, onlineundervisning, webinarer og tilstedeværelseskurser.

I udvikling af undervisningsforløb integrerer vi kurser, webinarer, workshops og online undervisning med før- og efter aktiviteter for deltagerne.

Vores pædagogiske grundlag og proces for design af e-learning

Hvem er IT Univers – vi er e-learning eksperter, og vi arbejder efter Agil metode for at vi give jer et hurtigt resultat og løbende indflydelse på processen.

Vi sammensætter gerne læringsforløb for organisationer, hvor en gruppe af medarbejdere skal i gang med intern produktion af e-learning. I kommer godt fra start med et forløb med os som konsulenter.

 

IT Univers økonomi og medlemskaber

Bogføring & revision: Revisionsfirmaet Lars Jeppesen.

IT Univers er medlem af Dansk Erhverv. 

IT Univers er tiltrådt funktionæroverenskomst for Handel, Viden og Service mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og HK HANDEL og HK PRIVAT.

IT Univers kunder og referencer Charlotte Cederstrøm