Om os

E-læring, kurser og blended læring

IT Univers er en virksomhed, der er specialiseret inden for formidling af it

IT Univers er organiseret som et anpartsselskab, der er ejet af Charlotte Cederstrøm, direktør. IT Univers blev startet i april 1998.


IT Univers udvikler elæring om it systemer, holder it kurser også som on-line kurser, tilbyder it 
konsulentydelser og udvikling af it uddannelsesstrategier, sælger it hæfter til blandt andet ICDL(r) (International Computer Driving License) og vi holder it pædagogiske foredrag og kurser.

Vi har fokus deltageraktivitet og forståelse i anvendelsen af it systemer – uanset om det er Microsoft Office pakken, SAP, 360, kliniske systemer, SharePoint, Prezi, Camtasia Studio eller andre programmer.

 
Uanset om det er udvikling af e-læring, kurser, undervisningsmateriale eller uddannelsesstrategier, så ved vi, at et tæt samarbejde med kunden, sikrer det bedste resultat for læring i organisationen. I udvikling af undervisningsforløb integrerer vi kurser, webinarer, workshops og on-line undervisning med før- og efter aktiviteter for deltagerne.
 
Vi er inspireret af følgende teorier, modeller og værktøjer fra blandt andre: Bjarne Wahlgren, Bjarne Herskin, Michael W. Allen, Nancy Duarte, Ruth Clark & Richard Mayer, Art Kohn og http://elaerningmanifesto.org
 
Se 1½ minut om hvad før- og efter aktiviteter er:
 


SE IT UNIVERS HISTORIE FRA 1998 og til nu på 1 minut og 20 sekunder. Historien fra vi startede IT Univers i 1998 - og holdt PC-kørekort kurser for 1000-vis af kursister og frem til i dag, hvor vi primært udvikler e-læring: