Om os

Udvikling af digital læring - vores kernekompetence

IT Univers er en virksomhed, der er specialiseret inden for læring med anvendelse af digitale værktøjer

IT Univers er organiseret som et anpartsselskab, der er ejet af Charlotte Cederstrøm, direktør. IT Univers blev startet i april 1998.


IT Univers udvikler læringskoncepter med e-læring, onlineundervisning, webinarer og tilstedeværelseskurser. Har I brug for sparring inden for 
udvikling af it uddannelsesstrategier, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde. Vi har holdt 1000-vis af it kurser, og har i den sammenhæng udviklet masser af solidt materiale til læring om it. Vi holder også it-pædagogiske foredrag og kurser.

Vi har fokus på deltageraktivitet og forståelse – uanset hvad læringen handler om. Det kan være skabeloner i Microsoft Office pakken, SAP, 360, kliniske systemer, SharePoint eller virksomhedstilpassede programmer.

 

IT Univers er medlem af Dansk Erhverv som arbejdsgiver.

 

 

Vi udvikler interaktivt læringsmateriale i Articulate Storyline og Articulate Rise

Hvis det drejer sig om læringsforløb i it integrerer vi læringen med instruktionsvideoer som microlearning. Link til side
 

Uanset om det er udvikling af e-læring, kurser, undervisningsmateriale eller uddannelsesstrategier, så ved vi, at et tæt samarbejde med kunden, sikrer det bedste resultat for læring i organisationen. I udvikling af undervisningsforløb integrerer vi kurser, webinarer, workshops og on-line undervisning med før- og efter aktiviteter for deltagerne. Vi arbejder gerne efter Agil metode for at vi jer en hurtigt resultat og løbende indflydelse på processen.

 

Vi komponerer gerne læringsforløb for organisationer, hvor en gruppe af medarbejdere skal i gang med intern produktion af digitale læringforløb. I kan komme godt fra start med et forløb med os som konsulenter.

Vi er inspireret af teorier, modeller og værktøjer fra blandt andre: Bjarne Wahlgren, Bjarne Herskin, Michael W. Allen, Nancy Duarte, Ruth Clark & Richard Mayer, Art Kohn og Serious eLearning Manifesto.

 

IT Univers økonomi

Bogføring & revision: Revisionsfirmaet Lars Jeppesen