Medarbejdere og konsulenter

 

Medarbejdere

Charlotte Cederstrøm er direktør og ejer af IT Univers ApS. Charlotte er uddannet Lærer, Datamatiker, Master i computermedieret kommunikation samt Akademiuddannelse i Ledelse.

Hun har arbejdet med it, undervisning og pædagogik i mere end 25 år. Charlotte arbejder primært med at udvikle e-læring og uddannelseskoncepter. Hun videreuddanner sig løbende inden for e-læring og blended læring. Charlotte har blandt andet taget Advanced E-learning Instructional Design uddannelse hos ATD, US.

Charlotte er MOS-certificeret i Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook og SharePoint. Charlotte er forfatter til de fleste af de bøger der sælges her på websiden om it og undervisning.

Anne Lomborg Cederstrøm er e-læringsudvikler. Anne arbejder med udvikling af interaktivitet, videoer og speak til e-læring. Hun udvikler e-læring med både Camtasia, Articulate Storyline og Articulate Rise. Anne er certificeret E-learning Instructional Designer fra ATD (Association for Talent Development, US).

 

Du kan også møde Anne på kontoret, hvor hun sørger for vedligeholdelse af websiden, print af materialer og bøger m.m. 

Hun styrer også for at vores beholdning hos DBK, som sørger for distribution af bøger til boghandlere og websider, der sælger vores materiale.

Tilknyttede konsulenter

Heidi Bille har egen konsulent og undervisningsvirksomhed men kommer også tit og underviser på IT Univers. Heidi har undervist i IT siden 1985. I 1993 startede hun for sig selv i Dolphinconsult.

Heidi underviser i mange IT programmer fra Office pakker over grafiske programmer til oprettelser af websider.

En enkelt bog om tekstbehandling for superbrugere er det også blevet til.

Hjemmeside: www,dolphinconsult.dk  

Laila Ankerstjerne har mere end 25 års erfaring fra IT-branchen, hvor hun har beskæftiget sig med undervisning i bl.a. MS Offices, Lotus Notes, hospitalssystemer og dokumenthåndtering.

Derudover underviser hun også i stresshåndtering og personlig udvikling.

Laila arbejder primært som stresscoach i sit firma Educomp.

Hjemmeside: www.educomp.dk

Lisbet Andersen underviser indenfor Microsoft Office, Open Office samt Lotus Notes og specielt udviklede branche-applikationer.

Lisbet beskæftiger sig med turistguidning på flere sprog.

Desuden arbejder Lisbet med ”scoringen” af den emotionelle intelligens med efterfølgende coaching på udvalgte områder.

Hjemmeside: www.lisbetandersen.dk & www.new2denmark.dk

Maria Rey Jacobsen ejer Rey-consulting, som hjælper virksomheder med at få succes med deres Microsoft SharePoint intranet. Det gør hun bl.a. ved at klæde brugerne på ved hjælp af tilpassede undervisningsforløb, opfølgning, hvor hun sikrer at brugerne får implementeret den nye viden i deres daglige arbejde.

Hun udarbejder desuden også undervisningsmateriale, guides og e-learning som supplement til undervisningen og som støtte til brugerne. 

Hjemmeside: http://rey-consulting.dk/

Marianne Sjørslev ser altid muligheder, er positiv og udadvendt, har 20 års erfaring med it-undervisning i MS Office og ICDL.

Marianne er desuden meget dreven instruktør i MS Project samt projektledelse og samarbejde.

Mentor/Rådgiver i karriereudvikling, ”Få sat ord på dine spidskompetencer” og hjælp til at udarbejde et cv der klart beskriver din værdi på arbejdsmarkedet.

Hjemmeside www.miakurser.dk

Inge Schmidt-Rasmussen har arbejdet med it og undervisning i mere end 30 år. Primært med MS Office og projektstyring samt udvikling af databaser.

Inge har været tilknyttet IT Univers i perioder fra 2001 - for tiden løser Inge opgaver for IT Univers som testafholder, oversætter af elæring til tysk samt udvikling af undervisningsmaterialer til bogføring.

Inge har også udgivet en bog om Feng Shui. Inge fremstiller og vedligeholder også hjemmesider.

Hjemmeside www.sr-fengshui.dk

Samarbejdspartnere

Effektundervisning

IT Univers, Charlotte Cederstrøm er medlem af konsulentgruppen Effektundervisning. Gruppen har fem medlemmer, som alle har stor erfaring inden for læring, læreprocesser og organisationsudvikling. 

Anna Falcon er uddannet arkitekt med grafisk design som speciale og har arbejdet som selvstændig siden 1997.

Hun driver virksomheden annafalcon , hvor hun designer bøger, tidsskrifter og layouter mindre tryksager og plakater, leverer grafik til udstillinger og koncerter, tegner logo/bomærker og projekterer webløsninger.

Se mere på www.annafalcon.dk 

Hun har undervist i grafik, it og formidling på Kunstakademiets Arkitektskole, og har derudover skræddersyet mindre kursusforløb med fokus på præsentation for private kunder.

Foruden at løse opgaver for en lang række af store og små virksomheder har Anna Falcon arbejdet for blandt andet Nationalmuseet, Fregatten Peder Skram, Post & Tele Museum og Edition Wilhelm Hansen.

Anna udvikler den grafiske side af IT Univers e-læring.