Medarbejdere og konsulenter

Medarbejdere

Charlotte Cederstrøm

Charlotte Cederstrøm er direktør og ejer af IT Univers ApS. Charlotte er uddannet Lærer, Datamatiker, Master i computermedieret kommunikation samt Akademiuddannelse i Ledelse.

Hun har arbejdet med it, undervisning og pædagogik i mere end 25 år. Charlotte arbejder primært med at udvikle e-læring og uddannelseskoncepter. Hun videreuddanner sig løbende inden for e-læring og blended læring. Charlotte har blandt andet taget Advanced E-learning Instructional Design uddannelse hos ATD, USA.

Charlotte er MOS-certificeret i Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook og SharePoint. Charlotte er forfatter til de fleste af de bøger der sælges her på websiden om it og undervisning.

 

 

 

 

 

 

Tilknyttede konsulenter

Heidi Bille har egen konsulent og undervisningsvirksomhed men kommer også tit og underviser på IT Univers. Heidi har undervist i IT siden 1985. I 1993 startede hun for sig selv i Dolphinconsult.

Heidi underviser i mange IT programmer fra Office pakker over grafiske programmer til oprettelser af websider.

En enkelt bog om tekstbehandling for superbrugere er det også blevet til.

Hjemmeside: www,dolphinconsult.dk  
Laila Ankerstjerne har mere end 25 års erfaring fra IT-branchen, hvor hun har beskæftiget sig med undervisning i bl.a. MS Offices, Lotus Notes, hospitalssystemer og dokumenthåndtering.

Derudover underviser hun også i stresshåndtering og personlig udvikling.

Laila arbejder primært som stresscoach i sit firma Educomp.

Hjemmeside: www.educomp.dk
Lisbet Andersen underviser indenfor Microsoft Office, Open Office samt Lotus Notes og specielt udviklede branche-applikationer.

Lisbet beskæftiger sig med turistguidning på flere sprog.

Desuden arbejder Lisbet med ”scoringen” af den emotionelle intelligens med efterfølgende coaching på udvalgte områder.

Hjemmeside: www.lisbetandersen.dk & www.new2denmark.dk
Maria Rey Jacobsen ejer Rey-consulting, som hjælper virksomheder med at få succes med deres Microsoft SharePoint intranet. Det gør hun bl.a. ved at klæde brugerne på ved hjælp af tilpassede undervisningsforløb, opfølgning, hvor hun sikrer at brugerne får implementeret den nye viden i deres daglige arbejde.

Hun udarbejder desuden også undervisningsmateriale, guides og e-learning som supplement til undervisningen og som støtte til brugerne. 

Hjemmeside: http://rey-consulting.dk/
Marianne Sjørslev ser altid muligheder, er positiv og udadvendt, har 20 års erfaring med it-undervisning i MS Office og ICDL.

Marianne er desuden meget dreven instruktør i MS Project samt projektledelse og samarbejde.

Mentor/Rådgiver i karriereudvikling, ”få sat ord på dine spidskompetencer” og hjælp til at udarbejde et cv der klart beskriver din værdi på arbejdsmarkedet.

Hjemmeside www.miakurser.dk

Inge Schmidt-Rasmussen har arbejdet med it og undervisning i mere end 30 år. Primært med MS Office og projektstyring samt udvikling af databaser.

Inge har været tilknyttet IT Univers i perioder fra 2001 - for tiden løser Inge opgaver for IT Univers som testafholder, oversætter af elæring til tysk samt udvikling af undervisningsmaterialer til bogføring.

Inge har også udgivet en bog om Feng Shui. Inge fremstiller og vedligeholder også hjemmesider.

Hjemmeside www.sr-fengshui.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samarbejdspartnere

 

Effektundervisning

IT Univers, Charlotte Cederstrøm er medlem af konsulentgruppen Effektundervisning. Gruppen har fem medlemmer, som alle har stor erfaring inden for læring, læreprocesser og organisationsudvikling. Se mere om Effektundervisning her.

 

Anna Falcon er uddannet arkitekt med grafisk design som speciale og har arbejdet som selvstændig siden 1997.

Hun driver virksomheden annafalcon , hvor hun designer bøger, tidsskrifter og layouter mindre tryksager og plakater, leverer grafik til udstillinger og koncerter, tegner logo/bomærker og projekterer webløsninger.

Se mere på www.annafalcon.dk 

Hun har undervist i grafik, it og formidling på Kunstakademiets Arkitektskole, og har derudover skræddersyet mindre kursusforløb med fokus på præsentation for private kunder.

Foruden at løse opgaver for en lang række af store og små virksomheder har Anna Falcon arbejdet for blandt andet Nationalmuseet, Fregatten Peder Skram, Post & Tele Museum og Edition Wilhelm Hansen.

Anna udvikler den grafiske side af IT Univers e-læring.

 

Heidi Nordtorp – indehaver af E-Learning Universe.

Heidi har erfaring med IT projekter siden 1997

E-Learning Universe arbejder med:E-læring, uddannelse, workshops, implementering af IT-projekter, test og projektledelse

Erfaring fra ansættelse hos Merkantildata, KMD og Deloitte - med løsning af kundeopgaver for såvel Staten som private virksomheder. Se også www.elu-info.com

Heidi er en særdeles erfaren konsulent der har beskæftiget sig med it-projekter og uddannelse siden 1997 - de senere år med e-læring, undervisning og video tutorials. Med kunden og opgaven i fokus, er Heidi´s kunder altid tilfredse med resultatet af løsningen.