Vyond

Lær at udvikle animationsfilm med Vyond

Hos IT Univers bruger vi Vyond til at udvikle animationsfilm til blandt andet e-learning. Det er velegnet til at fremstille cases med. Du kan opbygge scener med figurer der bevæger sig, taler og bruger kropssprog.

Animationsfilm er et alternativ til at optage videoer med skuespillere, så brugere eller kunder forstår en arbejdsgang eller en problemstilling. Med Vyond kan du hurtigt  visualisere et forløb med dine egne figurer.

I programmet kan du designe dine egne figurer, så de matcher din målgruppe. Figurerne kan have forskelligt design i forhold til om det skal være formelt eller mere frit i stilen af persongalleri og omgivelser.

Programmer indeholder 100-vis af figurer og objekter samt baggrund for scener som du sætter sammen og vælger mellem bevægelser og farver med mere. Du kan også tilføje lydfiler eller optage speak direkte med mikrofon, og så tilknytte speak til de forskellige figurer du har i din animationsfilm.

 

Vyond eksempler på figurer på kontor
Vyond - to personer på kontor

Kom på kursus og lær at bruge Vyond

Skal du opbygge animationsfilm til læring i din organisation? Du kan på 1 dag komme hurtigt i gang med at forvandle arbejdsgange, problemstillinger, cases og kundeinformationer til sjove animationsfilm. Vi kan lære dig at bruge programmet på en smart måde, så du hurtigt får brugbare og gode film til din læringsportal, intranet eller internet.

Vi anbefaler at du begynder med et halvdags-kursus, så du hurtigt får lært de basale værktøjer til at opbygge solide animationsfilm.

Derefter kan du arbejde på egen hånd, og så vende tilbage til os når du har fået erfaringer og har produceret en række film. Så tilbyder vi online konsulent ydelser, hvor du får feedback og fif til at forbedre dine animationsfilm.

 • animationsfilm med Vyond - kursus
  animationsfilm med Vyond - kursus
  kr. 1.250,00
  Hurtigvisning

  Animationsfilm med Vyond kursus – tre timer 

  Vyond er et webbaseret program, som gør at du hurtigt kan udvikle både enkle eller avancerede animationsfilm.

  Har du lidt eller ingen erfaring med at udvikle animationsfilm, så vil du med dette kursus komme rigtig hurtig fra start. Du lærer hele processen fra idé til en færdig animationsfilm, som kan være med eller uden speak. Du bliver også præsenteret for muligheder for bruge AI til at fremstille udkast til storyboards.

  kr. 1.250,00
  kr. 1.250,00