Har I brug for en e-læringskonsulent?

E-læringskonsulent på freelance-basis - fra fem timer eller mere...

 

 

  • Har I brug for starthjælp til at udvikle egen e-læring? Vi kan rådgive om valg af LMS og udviklingsværktøjer. Vi hjælper jer fra idéfasen og frem til at brugerne anvender jeres e-læringsmoduler.
     
  • Er du kørt fast i et problem med et e-læringskursus? Hjælp til at løse problemer i Storyline 360, Articulate Rise, Articulate Storyline 2, Camtasia 9  eller Camtasia Studio.
     
  • Har I brug for "nye øjne" til, at se på jeres e-læring? Vi giver inspiration og idéer samt sparring på jeres e-læring.
     
  • Trænger jeres e-læringsmoduler til en "make-over"? Vi kan give tilbud på at forvandle jeres e-læring til mere visuel og interaktiv læring.

 

Vi arbejder blandt andet med følgende Learning Management Systemer, LMS: CAMPUS, plan2learn, Moodle, ArticulateOnline med flere.

 

Af udviklingsværktøjer anvender vi blandt andet: Storyline 360, Articulate Rise, Articulate Storyline 2, Articulate Storyline 3, Camtasia 9, Camtasia Studio, Adobe Captivate, VideoScribe og GoAnimate samt divers video- og lydredigeringsværtøjer.

 

IT Univers er uafhængig af LMS-leverandører og softwarefirmaer, som sælger udviklingsværktøjer til e-læring.

IT Univers er inspireret af følgende teorier, modeller og værktøjer fra blandt andre: Bjarne Wahlgren, Bjarne Herskin, Michael W. Allen, Nancy Duarte, Ruth Clark & Richard Mayer, Art Kohn og Serious eLearning Manifesto