E-learning kurser

Gratis e-learning kurser eller køb af e-learning kurser

Her kan du gå direkte til gratis e-learning kursus.

Du kan logge på vores læringsportal, og se dele af vores e-læringskurser helt gratis. Hvis du ønsker, at købe adgang til et helt kursus, så gør du det nemt via vores webshop her på siden.

Når du har købt adgang til vores interaktive e-læringskurser, så modtager du inden for maksimalt 24 timer, et login til dit kursus. Du har adgang til kurset i tre måneder.

Kurserne er interaktive, og kan ses og høres på pc, tablet og smartphone.

Gratis e-learning kursus eller køb e-learning kursus

E-learning_kursus_PowerPoint_komposition_gratis_elæring

E-learning portal med gratis e-learning kurser og kurser der kan købes adgang til

E-learning kursus om PowerPoint  eller videoredigering med Camtasia?

Gå til IT Univers e-learningportal.

Vi tilbyder en workshop PowerPoint for undervisere – med kombination af e-learning kurset for dig, som vil blive bedre til at fremstille professionelle slides.

Du kan også købe et kursus i at optage og redigere film med programmet Camtasia. Der er også et kursus i it-pædagogik. Hvis du vil lære at fremstille animationsfilm, så kan du vælge den visuelle quickguide til VideoScribe.

I e-learning kurserne er der øvelser med feedback og quiz, så du får trænet din læring undervejs.

Gratis e-learning kursus eller køb e-learning kursus

Prøv det gratis kapitel i e-learning kurset Hvad er digital læring?

Få overblik over webinarer, onlineundervisning, e-learning og blended learning.

Hvis du køber e-learning kurset, så kan du også lære om Organisation og e-learning, Udvikling af e-learning, Distribution af e-learning og Forfatterværktøjer til e-learning. 

Hele kurset varer en halv time, og klæder dig godt på til at indgå i en samtale om udvikling og anvendelse af af e-learning i din organisation.


Her kan du se et kapitel i e-learning kurset E-læring i organisationen

Proces for udvikling af e-learning med Articulate Storyline og Articulate Rise

E-learning kursus om e-didaktik i teori og praksis.

Et e-learning kursus hvor du lærer om, hvordan du udvikler interaktive e-learning kurser med høj læringseffekt.

Det første kapitel, som er et gratis e-learning kursus,  hedder Hvad er didaktik og e-didaktik? Her lærer du om pædagogiske grundbegreber. Næste kapitel i e-learning kurset handler om Didaktiske begreber og læringspointer.

Her lærer du, at fokusere på brugerne og deres behov for læring, når du udvikler e-learning kurser.

Herefter er der kapitler om at udvikle Storyboards og om Rammer og ressourcer, når du udvikler e-learning.

E-learning kurser:

 • Camtasia videoredigering, Camtasia kurser, IT Univers
  Camtasia videoredigering, Camtasia kurser, IT Univers
  kr. 399,00
  Hurtigvisning

  Camtasia e-learning kursus på dansk

  ,

  Du kan bruge Camtasia til at udvikle videoer til SoMe, vejledninger til internet og intranet, e-learning moduler, skærmfilm tutorials og meget mere. Med dette e-learning kursus lærer du alle de vigtigste funktioner fra ide til færdig video. E-learning er med dansk speak. Vi har e-learning til Camtasia 2019 og Camtasia 2020. Udgaven til Camtasia 2021 forventer klar primo oktober.

  Du kan med det samme få adgang til en gratis smagsprøve på e-learning kurset, så du kan vurdere om kurset er noget for dig. Du kan oprette dig som bruger eller logge på med din LinkedIn, Facebook eller Google konto.

  Vælg fra rulleliste om du ønsker e-learning til Camtasia 2019 eller Camtasia 2020.

  kr. 399,00
  kr. 399,00
 • kr. 500,00
  Hurtigvisning

  E-learning i organisationen

  ,

  E-learning i organisationen - et e-learning kursus

  Der er store fordele – lærings-og ressourcemæssigt – ved at omlægge tilstedeværelseskurser helt eller delvist til e-learning. I kurset får du et overblik over mulighederne for anvendelse af e-learning, så det understøtter kompetenceudvikling i organisationen. Du bliver introduceret til platforme til distribution, og du får et indblik i forskellige værktøjer til fremstilling.

  Ved køb har du adgang til e-learning kurset i tre måneder. Når du har bestilt kurset her, så får du en mail med adgangskode inden for 24 timer.

  kr. 500,00
  kr. 500,00
 • E-kursus for dig billede, IT Univers
  E-kursus for dig billede, IT Univers
  kr. 399,00
  Hurtigvisning

  Skarpe og visuelle præsentationer med PowerPoint e-learning

  ,
  Dette er et e-læringskursus til dig som gerne vil lære noget nyt. Kurset er opbygget af en introduktion og seks moduler: Introduktion til Skarpe og visuelle præsentationer Komposition Billeder Farver Grafik og animation Video og lyd Tekst
  kr. 399,00
  kr. 399,00
 • E-didaktik i teori og praksis
  E-didaktik i teori og praksis
  kr. 500,00
  Hurtigvisning

  E-didaktik i teori og praksis

  ,

  Kurset E-didaktik i teori og praksis giver dig indsigt i hvordan interaktivitet understøtter effektiv læring. Før du begynder at designe e-learning, så skal de didaktiske overvejelser være på plads.

  Du kan se det første kapitel helt gratis her fra vores portal. E-kurset indgår som en del af vores kurser i Articulate Rise og Articulate Storyline.

  Ved køb har du adgang til e-learning kurset i tre måneder. Når du har bestilt kurset her, så får du en mail med adgangskode inden for 24 timer.

  kr. 500,00
  kr. 500,00
 • Camtasia videoredigering, Camtasia kurser, IT Univers
  Camtasia videoredigering, Camtasia kurser, IT Univers
  kr. 99,00
  Hurtigvisning

  Camtasia 2023 vejledninger på dansk

  ,

  Du kan bruge Camtasia 2023 til at udvikle videoer til SoMe, vejledninger til internet og intranet, e-learning moduler, skærmfilm tutorials og meget mere. Med disse vejledninger lærer du alle de vigtigste funktioner fra ide til færdig video. Vejledningerne er videoer med dansk speak. Vi har e-learning til Camtasia 2019 og Camtasia 2020

  Du kan med det samme få adgang til en gratis smagsprøve på Camtasia 2023 vejledninger på dansk, så du kan vurdere om kurset er noget for dig. Du kan oprette dig som bruger eller logge på med din LinkedIn, Facebook eller Google konto.

  kr. 99,00
  kr. 99,00
 • Udsolgt
  IT Formidling, IT Univers
  IT Formidling, IT Univers
  Hurtigvisning

  IT-formidling gratis e-learning kursus

  Her kan du lære om hvordan du planlægger, udvikler, gennemfører og evaluerer it kurser. Kurset varer en time og et kvarter plus du skal afsætte tid til øvelser og afprøve værktøjer fra værktøjskassen.

  Du lærer at opbygge it-undervisning efter pædagogiske principper så læringseffekten bliver høj.

 • Hurtigvisning

  VideoScribe – lær at fremstille animationsfilm gratis

  I kurset lærer du om, hvordan du kan udvikle korte animationsfilm til sociale medier, websider eller til e-læring. Programmet er let at anvende, men der er mange funktioner, som du let overser, hvis du bare prøver dig frem i programmet.

  Her kan du få inspiration til, hvordan du får anvendt alle mulighederne i programmet, så dine videoer bliver super lækre!

  Du kan følge lære at udvikle animationsfilm med denne gratis tutorial. Klik her.